» »

owa +ISA na svojih gatewayih

owa +ISA na svojih gatewayih

Mr.B ::

V osnovi sem imel sledečo konfiguracijo.
ISA server , ki je imel dostop do neta ter notranji exchange 2000 server.OWA je delal iz notri in od zunaj. Oba serverja sta bila na istem segmentu mreže, ostali računalniki pa so bili ločeni po segmentih.
Sedaj pa imam sledečo konfiguracijo. ISA ima drugo povezavo v svet. Prvotno pa je dobil Exchange server"varnost v tem primeru je joke" ampak težava se je pojavila sledeča. Od zunaj OWA dela , od noti pa imam težavo tako da se hoče user logerati lokalno, kar pa je po defoltu blokerano, sicer zaradi web serverja je to np , ampak jaz nebi rad dal te možnosti. Dobivam kar naprej okno za user name in password , pas se lepo počasi odpira.W3SVC daje error 100.

Ok vprašal bi, če je imel kdo kake težave oz kako jih je rešil, da mu je dostop do OWA iz notri delal BP. Nekak moram ISO prepričati da da zahteve za dostop do lokalnega WEB serverja "OWA" da se nekako reruta in dostopa kot IUSER account.Seveda Exchange server nemorem nastaviti kot secure Web client, ker je defoult gateway drug. Edino kar mi pade na misel je da bi spremenil lokalni DNS record.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

bacho ::

hm , rufn me na icq številko 151240433, mogoče bom znal pomagat.

Mr.B ::

rešitev : ie6.0 , ker ima 5.5 bug ravno v takih primerih, sicer mi dela na dveh mašinah. Jutri bom probal še na ostalih. Pa sporočim.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Exchange server

Oddelek: Programska oprema
5651 (434) videc
»

Tovarniški reset android aparata preko Exchange server 2010

Oddelek: Programska oprema