Forum » Pomoč in nasveti » Nov sistem+padec fps=driverji?
Nov sistem+padec fps=driverji?
Jaymz ::
Živjo,
mogoče mi lahko kdo od vas pove kaj pametnega. Včeraj sem kupil nov (ssd) disk in na njem postavil sistem. Vsi windows updati + sp1 + driverji za grafično kartico. Vse sem storil identično kot je bilo pri sistemu na starem disku. Kljub temu pa imam težave s fps v igrah (in morda s tem, kako tekoča slika je tudi v samem OS). Trenutno poganjam sistem iz starega diska ker mi tako vsaj gejmi normalno delajo, čeprav čakam na boot 1,5h namesto 15sekund :)
mogoče mi lahko kdo od vas pove kaj pametnega. Včeraj sem kupil nov (ssd) disk in na njem postavil sistem. Vsi windows updati + sp1 + driverji za grafično kartico. Vse sem storil identično kot je bilo pri sistemu na starem disku. Kljub temu pa imam težave s fps v igrah (in morda s tem, kako tekoča slika je tudi v samem OS). Trenutno poganjam sistem iz starega diska ker mi tako vsaj gejmi normalno delajo, čeprav čakam na boot 1,5h namesto 15sekund :)
...MorE BeeR...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows zastekaOddelek: Pomoč in nasveti | 1146 (806) | Riff |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17210 (10702) | opeter |
» | Prenos na nov racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 976 (844) | solatko |
» | Pocasen SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 4084 (2946) | AgiZ |
» | Premik trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1908 (1676) | mladec |