» »

Kje žurat v LJ?

Kje žurat v LJ?

Orchestra ::

Zanimajo me predvsem kakšni bari, diskači oz. placi z, če se da, ne hard metalsko musko.

Kaj smo prebavili:
KMŠ,kompanjeros, bakus (zdej novi skelet), parlament - skoz eno in isto komercialno sranje, je pa fajn, ker je polno potrebnih študentk in dijakinj, ki ti dajo noge narazn za 5EUR (cena pijače). Še lažje je pa podret kako erazmovko iz kompanjerosa (leglo tujk, btw), ki živi po YOLO in "what happens in vegas, stays in vegas" načelih.
TOP, cirkus - podobno kot zgoraj omenjeno, le malo bolj prefinjeno
holidays - kar v redu muska pa kup potrebnih samskih mamic. ob koncu tedna zna bit zanimivo
franci na balanci - pravladuje srednja generacija, ločenci, zakonci, whatever..skupno je vsem to, da so vsi stari in da noben ni trezen. just lol.
metelkova - za usakega nekaj, od tehnaže pa do regija, le folk je malo čudn pa krimiči so zateženi
K4 - super zadeva, škoda je samo, da imajo 7EUR standard vstopnino. skuliran folk.
ex skelet - moj fav bar, pa so ga zaprl. fail.
irski pub v bližnini prešerca, katerega imena ne vem - super zadeva za hengat. Če poznate še kakšne podobne pube/bare, kar z besedo na dan. Baje je ob ljubjanici puno toga...

Sem pa slišal za neko tehno zadevo v tivoliju ...aware me

vorantz ::

Orchestra je izjavil:

irski pub v bližnini prešerca, katerega imena ne vem - super zadeva za hengat.

Presenečen boš..."irish pub" :D

telen ::

Mogoče še Orto bar.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Diskoteke - Nočno Življenje v Sloveniji?? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6520587 (6146) ETI3n
»

Guinness pub zaprt

152921 (1729) r3dkv1c4
»

lokal v lj z zanimivim pivom

111997 (1826) Ejsi_Disi
»

Predlogi za ime lokala-bara (strani: 1 2 )

8114791 (13161) Brane2

Več podobnih tem