Forum » Kaj kupiti » Prenosni računalnik
Prenosni računalnik
Texslo ::
Pozdravljeni
Prišel sem do težave pri nakupu prenosnika. Do sedaj smo imeli HPje vendar imamo z njimi smolo. Sedaj bi radi presedlali na nekaj drugega. Ponudba je kar široka, zato se obračam na vas. Najprej me zanima, me drugim seveda, katera je trenutno znamka prenosnikov kateri zdržijo najdalj. Najmanj se pokvarjajo itd. Kakor sem malo prebral po internetu je zelo dobro če je zaslon mat. Rabil bi zaslon med 14 - 16 inchi. Računalnik se bo uporabljal predvsem za office, brskanje po internetu, gledanje slik itd. Nujno je da ima HDMI izhod, ... Sedaj pa me zanimajo predlogi. Najlepša hvala.
Prišel sem do težave pri nakupu prenosnika. Do sedaj smo imeli HPje vendar imamo z njimi smolo. Sedaj bi radi presedlali na nekaj drugega. Ponudba je kar široka, zato se obračam na vas. Najprej me zanima, me drugim seveda, katera je trenutno znamka prenosnikov kateri zdržijo najdalj. Najmanj se pokvarjajo itd. Kakor sem malo prebral po internetu je zelo dobro če je zaslon mat. Rabil bi zaslon med 14 - 16 inchi. Računalnik se bo uporabljal predvsem za office, brskanje po internetu, gledanje slik itd. Nujno je da ima HDMI izhod, ... Sedaj pa me zanimajo predlogi. Najlepša hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja HP compaq 6715bOddelek: Kaj kupiti | 2298 (2122) | hojnikb |
» | Windows BlueOddelek: Operacijski sistemi | 3810 (2715) | axee |
» | Low-cost prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2193 (1971) | broken/link |
» | Bright View, Anti Glare ... zaslon pri hp prenosniku?!!Oddelek: Kaj kupiti | 8877 (6070) | bluefish |
» | Kateri prenosnik ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5098 (3967) | _marko |