Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti Revoltec hladne katode?
Kje kupiti Revoltec hladne katode?

worteleven ::
Zdravo. Zanima me če se kje v Sloveniji da kupit Revoltec UV hladne katode za računalnik.
Saj bi naročil iz hardwareversand vendar me poštnina dražje pride kot sama katoda.
Saj bi naročil iz hardwareversand vendar me poštnina dražje pride kot sama katoda.

amacar ::
Js mam 4 katode (2*2kit) na voljo za prodat (zelene barve). V uporabi niso bile že skoraj 4 leta, saj imam prenosnika. 2 katodi dam za 6EUR. Zraven še vse nerabljene nalepke za pritrditev katod.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()

worteleven ::
Js mam 4 katode (2*2kit) na voljo za prodat (zelene barve). V uporabi niso bile že skoraj 4 leta, saj imam prenosnika. 2 katodi dam za 6EUR. Zraven še vse nerabljene nalepke za pritrditev katod.
Hvala za ponudbo, ampak upam da se zavedaš da za 6€ dobiš nove katode :D
Kakorkoli, iščem ultra violične.
Uff, tale COol-pc ima malo drage, glede na to da so 2x 10cm. Sem naročil na Hardwareversand skupaj z ostalimi stvari.
Hvala!

amacar ::
Vidim zdej ja, da so 6.64€ prek idealota (2*31cm zelena - takšne jaz prodam). Matr so poceni nism sploh spremljal, potem primerno znižam ceno, ampak ti itak ne pridejo v poštev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uv hladna katodaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2083 (1835) | kitara8 |
» | kabl za neonkeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1855 (1444) | jest135 |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2455 (1090) | SebaR |
» | Hladna katoda povzroča izklop compaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1592 (1393) | hunter01 |
» | Risanje po grafični karticiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1365 (1199) | dela |