Forum » Programiranje » Compile error pri kodi
Compile error pri kodi
JankoK ::
Postavil sem activex gumb in v njega podal kodo:
in mi pri
Private Sub CommandButton1_Click(ByVal Target As Range) If Not Intersect(Target, Range("K7:K29")) Is Nothing Then If Right(Cells(Target.Row, 2).Text, 4) = ".pdf" Then For x = 1 To Range("countcell") Call PrintPDFfiles(Target.Row) Next x Else MsgBox "Izbran ni noben dokument" End If End If End Sub
in mi pri
Private Sub CommandButton1_Click(ByVal Target As Range)kodi vrže compile error: Procedure declaration does not match description of event or procedure having the same name. Kaj bi bilo lahko narobe ker koda se mi zdi da bi morala funkcionirati ?
Roadkill ::
Kot prvo se namesto VB loti C#. Ti bo bolj koristilo.
Najdi kje prej je uporabljeno ime te funkcije in prestavi kodo tja.
Najdi kje prej je uporabljeno ime te funkcije in prestavi kodo tja.
Ü
JankoK ::
Kako bi pa ustvaril novo funkcijo in v tej funkciji uporabil omenjeno kodo ? recimo dodam activex gumb
Imam kodo ki naj jo ob kliku izvede (ter pokliče zgoraj spisano funkcijo)
zdaj mi samo ne rata tega združit, znanja pa kot vidiš nimam prav veliko.
bump
Private Sub CommandButton1_click()
Imam kodo ki naj jo ob kliku izvede (ter pokliče zgoraj spisano funkcijo)
If Not Intersect(Target, Range("K7:K29")) Is Nothing Then If Right(Cells(Target.Row, 2).Text, 4) = ".pdf" Then For X = 1 To Range("countcell") Call PrintPDFfiles(Target.Row) Next X Else MsgBox "Izbran ni noben dokument" End If End If
zdaj mi samo ne rata tega združit, znanja pa kot vidiš nimam prav veliko.
bump
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JankoK ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rabib vba kodo za shranjevanje v bin (iz excella)Oddelek: Programiranje | 868 (650) | Silikon |
» | Odpiranje programa v Visual StudioOddelek: Programiranje | 903 (761) | darkolord |
» | [Excel]Kako izvleči vrednost?Oddelek: Programiranje | 3773 (3496) | Mobidick |
» | [VBA Excel]Oddelek: Programiranje | 1144 (1078) | Muzo |
» | Prosim za pomoč pri VBAOddelek: Programiranje | 2082 (1885) | apachee |