Forum » Kaj kupiti » Kateri prenosnik do 600€
Kateri prenosnik do 600€
knox99 ::
Pozdravljeni,
Kupujem prenosnik, pa ker nisem vešč računalništva raje vprašam vas. Za računalnik sem pripravlejn odšteti okoli 500-600€ in želim da je 17.3 col velik. Računalnik potrebujem predvsem za brskanju po internetu, gledanje filmov, glasba itd..
Kaj mi lahko priporočate oz. kakšne izkušnje že imate ?
Zaenkrat sem razmišljal o HP Prenosnik ProBook 470(E9Y73EA)
Lp!
Kupujem prenosnik, pa ker nisem vešč računalništva raje vprašam vas. Za računalnik sem pripravlejn odšteti okoli 500-600€ in želim da je 17.3 col velik. Računalnik potrebujem predvsem za brskanju po internetu, gledanje filmov, glasba itd..
Kaj mi lahko priporočate oz. kakšne izkušnje že imate ?
Zaenkrat sem razmišljal o HP Prenosnik ProBook 470(E9Y73EA)
Lp!
shadeX ::
Za brskanje, gledanje filmov in glasba je dober vsak prenosnik ki se danes nahaja v trgovini. Zato pa so delani najbrž ? :)
Nisi povedal ali si ga pripravljen kupiti iz tujine, ali pri nas. Iz tujine dobiš bistveno več za tak denar. Recimo en prenosnik v tvojem budgetu..
klik
Nisi povedal ali si ga pripravljen kupiti iz tujine, ali pri nas. Iz tujine dobiš bistveno več za tak denar. Recimo en prenosnik v tvojem budgetu..
klik
knox99 ::
Pri nas bi kupil.
Pokomentirajte malo tegale prosim:http://www.markosoft.si/index.php/marko...
koliiko prodajalec "zasluži" približno, da vem koliko popusta lahko iztržim :) ?
Pokomentirajte malo tegale prosim:http://www.markosoft.si/index.php/marko...
koliiko prodajalec "zasluži" približno, da vem koliko popusta lahko iztržim :) ?
Tomson ::
Odvisno od trgovine do trgovine, od 5%-15%.
Tale HP ProBook je čisto na mestu prenosnik. V ničemer ni posebej dober, v ničemer ni posebej slab. Še največji plus je kvaliteta izdelave, ki ga mogoče loči od podobnih konkurenčnih prenosnikov v tem cenovnem rangu.
Alternativa je npr. Lenovo Z710, Asus X750, MSI GP70, Toshiba Satelitte Pro C70 ...
Tale HP ProBook je čisto na mestu prenosnik. V ničemer ni posebej dober, v ničemer ni posebej slab. Še največji plus je kvaliteta izdelave, ki ga mogoče loči od podobnih konkurenčnih prenosnikov v tem cenovnem rangu.
Alternativa je npr. Lenovo Z710, Asus X750, MSI GP70, Toshiba Satelitte Pro C70 ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
shadeX ::
Tisti HP bo služil za tisto kar ti potrebuješ. Sicer jaz osebno HP-jev nebi tikal. Nimajo zastonj samo 1 leto garancije :)
Čist moje mnenje.
Čist moje mnenje.
alexa-lol ::
Mihimali ::
Tole za 649 EUR je mogoče zelo zanimivo. Prenosnik Lenovo modre barve s procesorjem Intel i7 in 12 GB spomina. LENOVO IDEAPAD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RAM za prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 2219 (923) | Han |
» | "Lap Top" - znamkeOddelek: Pomoč in nasveti | 7847 (6686) | 34054 |
» | Kupiti prenosnik HP?Oddelek: Kaj kupiti | 3730 (3286) | spirit |
» | intel core 2 duo ALI intec core i3 ->kateri je boljšiOddelek: Kaj kupiti | 2692 (2252) | marqin64 |