Forum » Pomoč in nasveti » usb ni pravilno namescena programska oprema
usb ni pravilno namescena programska oprema
heero ::
imam problem z usb kljuckom ko ga uklopim mi napise v kotu da ni pravilno namescena programska oprema v upravitelj naprav mi pokaze neznana naprava in niti noce posodobiti to napravo je niti ne pokaze na moj racunalnik samo je zazna na upravitelj naprav
na drugem racunalniku dela zato predvidevam da je nekaj narobe z win (imam win7) podobil sem najnovejse gonilnike za maticno in nic drugace kaj lahko se naredim ?
hvala
na drugem racunalniku dela zato predvidevam da je nekaj narobe z win (imam win7) podobil sem najnovejse gonilnike za maticno in nic drugace kaj lahko se naredim ?
hvala
raje nebi ker mi samo to ni jasno zakaj ne dela na enem racunalniku na drugem pa ne
formatirat ga niti nebi mogel ker ni znaka v moj racunalnik od usb
formatirat ga niti nebi mogel ker ni znaka v moj racunalnik od usb
Duhec ::
Potem poglej v Disk Managementu, če se vidi kljuc, in mu dodeli neko X črko.
http://blackbird.si/
SendID ::
Izberi v upravitelju naprav ter ga odstrani (izbriši). Ponovno vtakni USB da na novo namesti gonilnike.
duhec : se ne vidi kljuc
sendid : sem poskusil se vedno isto pojavi da ni pravilno namesceno
sendid : sem poskusil se vedno isto pojavi da ni pravilno namesceno
SendID ::
In če v upravitelju naprav (neznana naprava) izbereš opcijo Update Driver...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SendID ()
crniangeo ::
mogoče pa je pokvarjen usb vhod :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
SendID : ni mogoce posodobiti
crniangeo : ne ker usb sem uklapljal na vec vhodov kjer druge usb naprave delujejo
crniangeo : ne ker usb sem uklapljal na vec vhodov kjer druge usb naprave delujejo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zazna tiskalnik kot neznano napravoOddelek: Strojna oprema | 1588 (1406) | Duhec |
» | Težava...krvavo potrebujem pomočOddelek: Programska oprema | 3233 (3027) | Duhec |
» | Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2108 (1934) | tj6000 |
» | tiskalnik ne najde usb vratOddelek: Pomoč in nasveti | 2298 (2190) | gruntfürmich |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7586 (6420) | Lyon |