Forum » Programska oprema » Sophos Enterprise produkti
Sophos Enterprise produkti
harmony ::
Zanima me, ce kdo od vas v podjetju kjer dela uporablja Sophos produkte?
Predvsem me zanima kako se obnese web in email appliance.
Web applicance sem ustimal, ampak mi se pojavi tezava ob sinhronizaciji z AD-jem in sicer pri subdomains pride do problema pri sinhronizaciji. Subdomena je v drugi drzavi in sedaj ne vem kje tici problem.
Je pa vse v AD-ju povezano preko trustov in to deluje. Ce nic drugega, se bom obrnil na sophos support.
Predvsem me zanima kako se obnese web in email appliance.
Web applicance sem ustimal, ampak mi se pojavi tezava ob sinhronizaciji z AD-jem in sicer pri subdomains pride do problema pri sinhronizaciji. Subdomena je v drugi drzavi in sedaj ne vem kje tici problem.
Je pa vse v AD-ju povezano preko trustov in to deluje. Ce nic drugega, se bom obrnil na sophos support.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tema IT Security v podjetju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10058 (7180) | Invictus |
» | Zaščita lokalnega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 2084 (1612) | SeMiNeSanja |
» | SOHO HW UTM/firewallOddelek: Informacijska varnost | 1115 (1031) | SeMiNeSanja |
» | VX2 - neuničljiv TrojanecOddelek: Pomoč in nasveti | 2081 (1646) | kotocom |
» | Kateri anti-virus uporabljate? (Večje mreže)Oddelek: Operacijski sistemi | 1584 (1189) | darkolord |