Forum » Mobilne tehnologije » Operaterji in zaklenjeni mobilni aparati
Operaterji in zaklenjeni mobilni aparati
clip ::
Pozdravljeni
Zanima me ali še operaterji zmeraj zaklepajo mobilne naprave, npr zanima me Tušmobil ?
Hvala
Zanima me ali še operaterji zmeraj zaklepajo mobilne naprave, npr zanima me Tušmobil ?
Hvala
Pozdrav od Clipa
Pyromanic ::
Vsi naročniški telefoni od katerega koli operaterja že dalj časa niso zaklenjeni.
Če te pa to zanima za tiste, k so po 20€ v trgovini, za tiste pa nism sigurn.
Če te pa to zanima za tiste, k so po 20€ v trgovini, za tiste pa nism sigurn.
clip ::
Hvala fantje, zanima me predvsem naročniško razmerje.Torej niso zaklenjeni.
Pozdrav od Clipa
eniLS ::
Predplačniški tušmobil so zaklenjeni, preizkušeno.
Tudi Simobil je nekaj zaklepal svoje telefone kot vem? iPhone je bil zaklenjen ob nakupu, po treh mesecih pa si ga lahko šel odklenit? Vsaj v primeru, ki ga jaz poznam je bilo tako.
Tudi Simobil je nekaj zaklepal svoje telefone kot vem? iPhone je bil zaklenjen ob nakupu, po treh mesecih pa si ga lahko šel odklenit? Vsaj v primeru, ki ga jaz poznam je bilo tako.
mitkos ::
A morda kdo ve, od katerega leta telefoni ne smejo biti več zakljenjeni na operaterja, in kje to piše?
zee ::
V drobnem tisku pri vseh operaterjih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
mitkos ::
Kako to, ni bilo to ukinjeno s strani državnih inštitucij, da ne smejo več zaklepat telefonov na operaterja? Če ja, potem mora bit to nekje zapisano v kakem členu kakega zakona. Še vedno pa me zanima od katerega leta? Iščem pa ne najdem...
mn ::
Kako to, ni bilo to ukinjeno s strani državnih inštitucij, da ne smejo več zaklepat telefonov na operaterja? Če ja, potem mora bit to nekje zapisano v kakem členu kakega zakona. Še vedno pa me zanima od katerega leta? Iščem pa ne najdem...
Kakor jaz razumem to velja samo za Mobitel. In če se ne motim, je šlo za odločbo urada za varstvo konkurence.
zee ::
Kakor jaz razumem to velja samo za Mobitel. In če se ne motim, je šlo za odločbo urada za varstvo konkurence.
To velja za operaterjo s pomembno trzno mocjo. V Sloveniji sta to Mobitel in Simobil.
@mitkos: Ta tema bila na tem forumu ze tolikokrat obdelana, da bi se lahko potrudil poiskati odgovor sam.
zee
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako odkleniti LG G5?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2456 (1844) | louser |
» | Ali so Mobiteli še zaklenjeni ?Oddelek: Mobilne tehnologije | 5233 (4912) | Sami |
» | Odklep telefona pri simobiluOddelek: Mobilne tehnologije | 8706 (6761) | petzup |
» | Zaklenjen mobilni telefon kupljen v prosti prodajiOddelek: Mobilne tehnologije | 4870 (4610) | Jeremias |
» | Simobil--Odklep Iphonov 4Oddelek: Mobilne tehnologije | 4461 (3942) | KoMar- |