» »

OnePlus One

OnePlus One

Temo vidijo: vsi
««
22 / 34
»»

cortez ::

bi rabu invite. Hvala.

vilonja ::

Kako da ne, opo ima evropsko garancijo dve leti, kaj je tukaj bedarija. A ni tudi tako, da ima opo skladišče v evropi. Saj ce bi pošiljali iz kitajske, potem bi moral plačati se ddv. Ne vem pa kam se pošilja, samo garancijo pa piše da ima.
Mi znaš potem prosim razložiti, se si jaz narobe razlagam.
Lp

jusv ::

Bi tudi mene zanimalo, kak je z garancijo?
ima kdo kakšne izkušnje? kak dolgo je trajalo, če so zrihtali telefon kot treba ali za en počen groš?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

cortez ::

dobil. hvala

Jux ::

A se da dobiti kaksen invite, plz?
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

kogledom ::

Jaz imam en invite, ki ga je potrebno uporabiti (torej plačati) do 6. 1. do 11.30 po našem času. na ZS pošljem link prvemu.

nejcdw ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: nejcdw ()

andrazoo ::

Mene pa zanima potem ko naročiš prek te strani daš naslov od cheap&more in ko dobijo oni pošljejo v Slovenijo na moj naslov?
Pa še zanima me koliko stane poštnina?

Na koncu te pride od približno od 325-330 eur.

tomchi ::

Imam tri Invite, veljavni so še 5 dni.

Interesenti pod ZS.

PS: Prosil bi, da mi vrente po en Invite, ko dobite svoje.

lovro535 ::

Na cheaper&more so me obvestili da je pošiljka že v sloveniji in da jo dobim v dveh delovnih dneh zanima me če cheaper&more pošilja z pošto slovenija ali z katero drugo dostavno službo.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

amacar ::

Z drugo službo.

Killermode ::

Na mail sm dobu en invite veljaven do 9:00 jutri zjutraj če je kdo zainteresiran.
v zameno ne rabim nič. zs

Jebac18 ::

kilermode lahko meni pošleš na nace14@gmail.com ???

tomchi ::

Živijo!

Dva Invita aktivna še dobre 3 dni.

Interesenti pod ZS.

Vem da bo slišati neumno ampak kako se sploh dobi invite za OPO ? :P

t3hn0 ::

tako da dobis invajt od enega, kupis telefon in pocakas da dobis svoje invajte :)
Torej, samo ce si kupil telefon.
^.^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: t3hn0 ()

aha hvala :)

amacar ::

t3hn0 je izjavil:

tako da dobis invajt od enega, kupis telefon in pocakas da dobis svoje invajte :)

Ni res, meni so ga poslali pa še nisem kupil telefona, samo račun sem si enkrat nazaj naredil.

Killermode ::

Men so ga tud sami poslal

You have a new invite!

Dear fanboy/girl,

Whoop whoop! You have just received an invite to purchase the OnePlus One.

To use this invite, please follow this link to claim it as yours (you have less than 24h to do so):

Po ZS sem ga poslal Jebac18 Upam da ga bo uporabu.

kratos ::

Ima še kdo kake težave z Android OS, Google services,... porabljanjem nenormalno veliko baterije na čase ?
Zadnji mesec mi baterija pada nenormalno hitro (odvisno od dneva), sicer mi brez problema zdrži čez cel dan uporabe vendar je moteče ker se izvajajo neki debilni procesi ki konstantno srkajo baterijo. V privacy guard sem vse googlove storitve, wake up, stay awake,... dal pod "denied" vendar problem še vedno ostaja, je kdo to odpravil ?

t3hn0 ::

amacar je izjavil:

t3hn0 je izjavil:

Ni res, meni so ga poslali pa še nisem kupil telefona, samo račun sem si enkrat nazaj naredil.

Se pardoniram :) Saj ubistvu so bili tudi neki contesti, kjer si lahko dobil invajt. Ne vem pa če še potekajo.

kratos je izjavil:

Ima še kdo kake težave z Android OS, Google services,... porabljanjem nenormalno veliko baterije na čase ?
Zadnji mesec mi baterija pada nenormalno hitro (odvisno od dneva), sicer mi brez problema zdrži čez cel dan uporabe vendar je moteče ker se izvajajo neki debilni procesi ki konstantno srkajo baterijo. V privacy guard sem vse googlove storitve, wake up, stay awake,... dal pod "denied" vendar problem še vedno ostaja, je kdo to odpravil ?

Privacy guard samo onemogoči dostop do zasebnih podatkov. To pa ne pomeni da se app ne bo izvajal. Si mislil to pod Apps -> (izbrana aplikacija) -> disable? To jo onemogoči da se ne izvaja.
^.^

Ne, če greš pod privacy guard -> advanced v zgornjem desnem kotu, ti pokaže vse aplikacije ki se izvajajo ter vsa pooblastila ki jih imajo aplikacije (torej read contacts, wake the phone, vibrate,...) pri tem lahko vsaki posebej nastaviš pooblastila ki jih lahko izvede z allow, always ask ali deny. Če označiš "denied" za kamero recimo, ti je nebo več odprlo.
Izgleda da je pri meni še vedno en process ki sem ga spregledal in mi žre baterijo.

matter ::

Grem basket pa bom neloke metal

BlueBerry ::

Mati je ponesreči nastavila zaklepanje, sedaj ob vsakem novem stiku s telefonom, ko odpre etui tipka kodo, kje bi to lahko sklopil?

Iskal sem pod varnost pa ne najdem nič.

Lock screen v nastavitvah (slovensko - zaklepanje zaslona).

Opkow ::

Settings > Lock Screen v oddelku Personalization

Hazard 10 ::

Kkkšn invite prosim

hurter11 ::

Rabim invite :)

ethelred ::

kratos je izjavil:

Naloži si BetterBatteryStats in poglej katera aplikacija ti povzroča wakelock.

"Opinions are like assholes... everyone's got one
and they all stink" (Brandi Kangiser)

Bellzmet ::

@kratos: imam sicer Samsunga samo tudi sam v zadnjem času opažam, da tale Android OS pobere ogoromno baterije (59%) ker moram telefon večkrat polniti. Ne morem pa trditi, če je prej tudi toliko porabilo.

lololmaker ::

Imam 3 invite za OnePlus One. Veljavni so še 3 dni. Kontakt na ZS.

Hazard 10 ::

Pošleš invite prosim

Mene pa zanima ali imel kdo kakšne težave (nedelujoč screen, rumen zaslon)?
Pa koliko pride približno poštnina do cheap&more in potem do Slovenije?

lovro535 ::

Moj oneplus one nima nič težav pa rumenkast zaslon tudi nima do cheaper&more pride 18,99 poštnina od cheaper&more do slovenije pa pride 13,99 obe sta standard za express pa ne vem.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

lovro535 je izjavil:

Moj oneplus one nima nič težav pa rumenkast zaslon tudi nima do cheaper&more pride 18,99 poštnina od cheaper&more do slovenije pa pride 13,99 obe sta standard za express pa ne vem.

Koliko časa pa traja standardna dostava ?

andrazoo je izjavil:

Mene pa zanima ali imel kdo kakšne težave (nedelujoč screen, rumen zaslon)?
Pa koliko pride približno poštnina do cheap&more in potem do Slovenije?

Moj telefon (naročen konec novembra) nima rumenega zaslona in tudi ne nedelujočega zaslona. Ima sicer včasih zelo majhne težave z dotikom (ne vplivajo na delovanje)

Poštnina pa je preko Cheaper&More v nemško skladišče 18,99€, do slovenije pa še 13,99€. Ena stvar ki sem jo opazil je da bi bilo cenejše in hitreje če se naroči v Cheaper&More skladišče ki je v Angliji. Saj je potem poštnina od OnePlus do Cheaper&More bistveno cenejša (stane okoli 5€), cena do slovenije pa se ne spremeni.

andrazoo je izjavil:

lovro535 je izjavil:

Koliko časa pa traja standardna dostava ?

V mojem primeru je dostava do nemškega skladišča trajala 4 delovne dni, do slovenije še 4 delovne dni in potem še 4 delovne dni iz skladišča v sloveniji na moj naslov saj je dostavna služba City Express paket očitno paket dostavila v narobe mesto ... so že znani po tem

antireal ::

Če kdo rabi invite naj sporoči na ZS

A se res bol splača dat naslov za skladišče cheap&more v Angliji kot pa v Nemčiji ?

ethelred je izjavil:

Naloži si BetterBatteryStats in poglej katera aplikacija ti povzroča wakelock.

Sem si nasnel wakelock detector že včeraj, in glej ga zlomka sedaj mi android OS noče jest baterije... sicer ga bom imel prižganega ker ga bo slej ko prej zagrabilo tako da poročam potem točno kaj v android os rabi baterijo.

Imam nekaj invitov na voljo. Kontakt na ZS. Veljavni še 2 dni.

Gathish ::

Na voljo 1 invite - veljaven 24ur

RuN ::

Na voljo imam en invite, veljaven še 16 ur. Interesanti pišite na ZS.

Flea ::

Bi lahko kdo iz prve roke malo zapisal izkušnje o tej zadevi? (zadnjih nekaj stvari so le debate o invitih)
Se splača? Je telefon super odziven? Dobra podpora? Primerjava z ostalimi telefoni?

BlueBerry ::

@Kratos, Killer
Big thanks!

@Flea
Sej 95% teme gre o invajtih

Jz ti žal ne morem kej dost pomagat, ker nikol nisem mel takih telefonov, tudi tega ima mati, jaz še vedno živim s Corby-em in ga polnim 1× na teden. Edino kar ti lahko povem je, da sem pred časom premetal celo temo in se najde nekaj pametnih komentarjev sploh pogost je ta o rahlo rumenkastem screenu spodaj, ki pa ni moteč. Ostalih napak naj ne bi bilo.

lp

jusv ::

Še enkrat sprašujem, če ima kdo kakšne izkušnje z uveljavljanjem garancije?
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

SumTingWong ::

Danes sem ga dobil. Perfekten mobitel! Na 5.0 ga zaenkrat še ne bom posodabljal, pa tudi rootal ga nekaj časa še ne bom. Ko pa ne bo več tako nov, pa akcija. Všeč mi je, da ima toliko ROMov na voljo.

SumTingWong je izjavil:

Danes sem ga dobil. Perfekten mobitel! Na 5.0 ga zaenkrat še ne bom posodabljal, pa tudi rootal ga nekaj časa še ne bom. Ko pa ne bo več tako nov, pa akcija. Všeč mi je, da ima toliko ROMov na voljo.

Koliko pa te je stal telefon z vso poštnino?

ene 325 eur, ker moraš še poštnino prišteti

N4m31355 ::

Ce primerjam 1+1 z sony xperia s, je definitivno bolsi. v primerjavi z Z1, pa ni velike razlike.. baterija mi drzi dlje, odpira malo bolj tekoce, to je pa to.. nisem pa delal side by side comparisson. je pa 1+1 v svojem zivljenju dozivel precej vec buggov.. od corruptane particije (1 line solution in recovery menu, but root required) do tezave z nedelovanjem kamere (odpravljeno z updejti) obcasno se mu se vedno zgodi da volume ne dela (pomaga nekaj resetov) ...
overall, objektivno je zaradi tezav slabsi kot Z1, subjektivno pa bolsi :>

Vsekakor pa priporocam root ker zna resiti veliko.
««
22 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Oneplus X (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
638104209 (41194) cryptozaver
»

OnePlus Two (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34671488 (40200) Yossarian
»

One Plus one

343816 (2512) Zaphod_B75
»

OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5221238 (16093) kronik
»

Težave s prednaročili OnePlus One pomenijo ponovitev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
6425227 (21594) Uporabnik

Več podobnih tem