» »

nlb kliku po svoje določa datum nakazila

nlb kliku po svoje določa datum nakazila

Shegevara ::

kaj naj storim?

22. 4 mora bit že plačano, nlb klik pa je določil točno 22.4 da procesira plačilo in ne prej, čeprov vplačujem že 5 dni prej. Pomoč

aguc ::

Če si ravno plačeval ni šans, da bo plačano pred torkom. Jutri je veliki petek, ki je v veliko državah praznik in posledično evropski sistem plačil ne deluje tudi pri nas, v ponedeljek je pa praznik in se plačila ne izvajajo.

ajaa ta fora :D

Ampak če so recimo oni napisali na položnico datum plačila 22.04, meni se pa sprocesira 22.04 bi to vseeno načeloma bilo OK? (gre za zdravstveni dom)

Če je datum plačila 22.4. to pomeni, da morajo oni prejeti denar na ta dan. Glede na običajne urnike poslovanja bank to pomeni, da bi lahko tudi v torek, 22.4., plačal nekaj minut pred 15:30h (do te ure je ponavadi še sprocesirano isti dan) in bi bilo z njihove strani še vedno knjiženo, da si plačal 22.4.

aha, hvala lepa za odgovore.

LJ4L ::

Poglej si sobotne urnike bank, pošt itd. Ali pa plačaj v torek pred službo.
LP from LJ

Tudi če jutri ali v soboto plača na pošti/banki ne bo denar čisto nič prej pri prejemniku, kot če plača danes preko klika, s tem da bi na pošti/banki samo preplačal provizijo.
Na žalost so slovenske banke pri sistemu plačil odvisne od evropskega sistema in posledično jutri ne bodo izvajale plačil. Me pa prav zanima, koliko bo takih, ki bodo jutri pričakovali plačo in jo bodo zaradi nedelovanja sistema plačil dobili šele v torek.

harvey ::

Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

LJ4L ::

aguc je izjavil:

Me pa prav zanima, koliko bo takih, ki bodo jutri pričakovali plačo in jo bodo zaradi nedelovanja sistema plačil dobili šele v torek.

Verjetno veliko. Lahko bi pa potem še pri nas imeli prosto :D Yeah sure
LP from LJ

Invictus ::

Bank holidays ....
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

RejZoR ::

LJ4L je izjavil:

aguc je izjavil:

Me pa prav zanima, koliko bo takih, ki bodo jutri pričakovali plačo in jo bodo zaradi nedelovanja sistema plačil dobili šele v torek.

Verjetno veliko. Lahko bi pa potem še pri nas imeli prosto :D Yeah sure

Jezst sem jo dobil že danes :P
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tehnični, zavarovanje?

Oddelek: Loža
132574 (1978) MIHAc27
»

reklamacija računa za internet