Forum » Loža » Dvig USD na SLO bankomatu
Dvig USD na SLO bankomatu
Krompivo ::
Še nikoli nisem dvigoval denarja na bankomatu (pač nisem tak tip :)), pa me zanima kako je z dvig USD pri nas? Po čemu se določa tečaj $>€, in seveda kakšni so stroški nasploh pri dvigu? Recimo za $500, koliko € bom na koncu dobil pri SKB/Abanki avtomatu. Sem res noob nažalost, vedno dvigoval direktno na banki.
Upam da je vprašanje dovolj logično, tale forum se mi nekako zdi najboljše mesto za podobna vprašanja.
Upam da je vprašanje dovolj logično, tale forum se mi nekako zdi najboljše mesto za podobna vprašanja.
tripsy ::
Na bankomatu lahko dvignes le domaco valuto. Na banki bos imel pretvorbo po tecaju si lahko na hitro preracunas: Tukaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tripsy ()
Hvala za hitra odgovora! Ok to da USD$ ne bo šlo dvigovat sem predvideval, kul aplikacija drugače :D
Nimam Vise, gre se za Mastercard. Torej lahko pričakujem 362€, če imam $500 na kartici?
Nimam Vise, gre se za Mastercard. Torej lahko pričakujem 362€, če imam $500 na kartici?
Nikonja ::
ampak pazi na provizijo za dvig gotovine z mastercardom na bankomatih. SKB npr. ima 5,5% na znesek ali minimum 10 eur, ostale banke mislim da imajo podobno.
fosil ::
Kje pa imaš te dolarje?
Ker če se ne motim devizni računi za fizične osebe ne obstajajo več, zato mi ni jasno.
Ker če se ne motim devizni računi za fizične osebe ne obstajajo več, zato mi ni jasno.
Tako je!
Nikonja ::
seveda obstajajo, lahko imaš 15 različnih valut če hočeš, vsaj pri meni na SKB in se lepo vidijo na spletni banki.
Hvala za nasvete! Dolarji so na kartici povezani z računom v ZDA. Tale 5.5% kar malo poslabša dan :)
kixs ::
Mastercard tecaj imas objavljen tule:
https://www.mastercard.com/global/curre...
lp
Se tole. Ta tecaj velja tudi za Maestro placilne kartice, ko dvigas denar v tujini (izven obmocja Evra - dodati je potrebno se znesek, ki ti ga zaracuna banka).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjalni Tecaji Euri v Kune.Oddelek: Loža | 7108 (4908) | OvCa77 |
» | Najugodnejše nakazilo večjega zneska USD v ZDAOddelek: Loža | 4820 (3923) | peko_deko |
⊘ | PayPal in primarna valuta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16008 (14842) | Tilen |
» | Dvig denarja na bakomatih v tujiniOddelek: Loža | 25159 (18649) | fosil |
» | Izkušnje s slovenskimi bankami v tujiniOddelek: Loža | 2258 (1987) | fosil |