Forum » Izdelava spletišč » Ghost CMS in HTML
Ghost CMS in HTML
Tydek ::
Pozdravljeni
Zasledil sem CMS - Ghost, ki je veliko bolj preprost po izgledu in enostaven. Pa me zanima, če kdo ve sledeče stvari.
Rabil bi za portfolio, da povem kaj sem že vse naredil in da bi opisal kaj sem naredil bi dodal Ghost-a, kar v HTML (domov stran - index.html ... zelo butasto je, da bi dodajal sproti kodo v htmlju), kot read more (beri naprej), da bi vzel neko število besed npr. 120.(glej sliko)
Zasledil sem CMS - Ghost, ki je veliko bolj preprost po izgledu in enostaven. Pa me zanima, če kdo ve sledeče stvari.
Rabil bi za portfolio, da povem kaj sem že vse naredil in da bi opisal kaj sem naredil bi dodal Ghost-a, kar v HTML (domov stran - index.html ... zelo butasto je, da bi dodajal sproti kodo v htmlju), kot read more (beri naprej), da bi vzel neko število besed npr. 120.(glej sliko)
- spremenilo: Tydek ()
HardFu ::
Ghost ni CMS, pac pa blogging platforma, ki ni namenjena pretirani customizaciji. Ce zelis svojo predlogo, predlagam da si ogledas tisto, ko pride zraven, jo skopiras in priredis.
http://codeable.io
Matek ::
No, saj "blogging platforma" je vsaj podkategorija, če ne že sopomenka CMS-ja. Pač CMS malo bolj specifične sorte.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Flickr z 1TB prostoraOddelek: Novice / Omrežja / internet | 5990 (3827) | trnvpeti |
» | Izdelava spletne strani z novicamiOddelek: Izdelava spletišč | 2246 (1692) | Goran's Blog |
» | Kaj moram paziti pri kupovanju spletne strani? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15143 (12829) | tiga325 |
» | Wordpress 3.2 Gershwin na voljo, prejšnjo različico preneslo kar 15 mio uporanikovOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3646 (3153) | Gandalfar |
» | PortalOddelek: Izdelava spletišč | 2062 (1641) | Tody |