Forum » Pomoč in nasveti » Navijanje Procesorja ( AMD)
Navijanje Procesorja ( AMD)
Topix ::
Pozdravljeni imam eno vprašanje , in sicer nekaj sem poizkušal oz. navijal procesor amd athlon 64 x2 3800+ 2.00 GHZ in navil sem ga do 2.30 GHZ. Zdaj pa me zanima zakaj ga ne more na več npr. vsaj do 2.50 GHZ ? Tudi tukaj je problem, ko sem hotel v biosu spremenit CPU voltage , nikjer nimam te možnosti ..
Trenutne temerature procesorja so:
Hvala lepa za pomoč in odgovor. lp
Trenutne temerature procesorja so:
Hvala lepa za pomoč in odgovor. lp
hojnikb ::
za kej več bo treba voltažo spreminjat, sicer nebo nič. Nemorš ti od procesorja zahtevat 2x več, dat mu pa isto štroma :)
#brezpodpisa
Torej si omejen na frekvenco, ki si jo sedaj dosegel.
aha.. torej po tem takem ne morem več nič naredit ? . Sem gledal tudi malo po forumih in ljudje niso imeli problemov s tem , brez problema so navili do 2.60GHZ z enakimi specifikacijami kot jih imam jaz . Je tudi možnost če posodobim Bios ker ga imam iz leta 2006 ? Dokaj star je že.
evo sem poiskušal posodobiti bios in mi nikakor ni uspelo, zdaj pa nevem je "prestara" plata za posodabljanje biosa ali sem kaj naredil narobe ? ravnal sem se po tem vodiču . lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nova graficna kartica -display stopped working and has recoveredOddelek: Pomoč in nasveti | 1158 (793) | Han |
» | Pregrevanje cpuja in glasna graficnaOddelek: Pomoč in nasveti | 2989 (2421) | ST-777 |
» | GeForce 9500 GT (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4305 (3901) | Leprechaun |
» | Intel Core i7 4790K & Pentium G3258 "Anniversary Edition" (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13263 (9640) | N4m31355 |
» | ati 5830Oddelek: Navijanje | 1876 (1495) | MecH |