Forum » Programska oprema » Kako naj odstranim geslo v winraru-ko extractam rabim geslo?
Kako naj odstranim geslo v winraru-ko extractam rabim geslo?
Nejc0 ::
Mene pa nekaj zanima-iz satelita dobivam veliko fajlov vendar so nekateri, ki so zararani zraven zaščiteni z geslom-kako naj to geslo odstranim, da bi lahko fajle extractov-s programom Advanced RAR Password Recovery sem že poskusil, a zadeva je ZELO počasna-rabim kar nekaj dni da geslo poišče-a sem raje prekinil-a je še kakšna druga varjanta za geslo odstranit??
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Matek ::
se bojim da ne, sicer pa ponavadi je še kaka txt datoteka kje, ki ima password, al pa so fajli od istega "distributerja" oz. z iste strani z enakim passom. Sej majo forum na EONu, prašaj malo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Han ::
Za $395 si lahko omisliš Passware Password Recovery Kit. Kako je učinkovit, ti pa ne znam povedat.
Gandalfar ::
vsi ti password recovery programi delujejo bolj ali manj na bruteforce metodi tako, da ne mores drugace kakor cakat...
V-i-p ::
Jah, satelitski internet uporablja...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Denny ::
Imam podoben problem, namreč iz neta sem si potegnil par albumov zapakiranih v rar.
Ziher obstaja še kakšen drug način. Če imaš 10 mestno geslo ne prideš z rar password recovery nikamor!!!
Bi lahko s kakšnim programom razbil te fajle?
Samo vem, da je 10 mestno geslo. What can i do?
Ziher obstaja še kakšen drug način. Če imaš 10 mestno geslo ne prideš z rar password recovery nikamor!!!
Bi lahko s kakšnim programom razbil te fajle?
Samo vem, da je 10 mestno geslo. What can i do?
Spajky ::
ponavadi je geslo kar uporabnikovo ime s strani, kjer si pobral fajl ali pa ime fajla ipd ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
mavec ::
No, včasih je pa ime že v samem imenu datoteke. Recimo v oglatem oklepaju ali pa kaj podobnega...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za iskanje RAR geselOddelek: Pomoč in nasveti | 998 (647) | BivšiUser2 |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2148 (844) | Veron |
» | Gesla- kateri programi?Oddelek: Programska oprema | 1839 (1287) | Hammer |
» | kako odkodirati *.RAR fileOddelek: Programska oprema | 1285 (1098) | Boki_ |
» | EON File Fetch Manager - napomoččč samo 5,6filov na danOddelek: Omrežja in internet | 1368 (1216) | Brane2 |