» »

Life After Pi

Life After Pi

BlackMaX ::

Karatek dokumentarec o VFX industriji v ZDA. Men osebno žalostna zgodba.

• spremenil: bluefish ()

Roadkill ::

Meni se sliši, kot bi govorili o software developmentu. Skoraj enaki problemi. :)
Ü

HighBane ::

Ni mi jasno, kaj je bil razlog za zlom. Kaj jim naročniki niso izplačali oziroma so jim dali premalo denarja? Čudno da je prišlo do tega pri uspešnem filmu, ki je obrnil toliko denarja.

Roadkill je izjavil:

Meni se sliši, kot bi govorili o software developmentu. Skoraj enaki problemi. :)

Škoda...ali so kakšne alternative za borbo proti tem?

HighBane je izjavil:

Ni mi jasno, kaj je bil razlog za zlom. Kaj jim naročniki niso izplačali oziroma so jim dali premalo denarja? Čudno da je prišlo do tega pri uspešnem filmu, ki je obrnil toliko denarja.

Ja naročniki zahtevajo za isti keš več dela. Torej kot pravi v videu, če se zmeniš za 1 leto dela in ceno 10 mil je pač to dobro za obe strani, čeprav bi VFX studio lahko več dobu in na drugi strani maš pa te WB, Sony Pictures, Paramount....ki namesto enega leta razvlečejo delo na leto pa par mesecev in takoj za tem tvoj dobiček recimo ni več 4 mil amapk je 2. In če se to dogaja non stop...je vprašanje časa kdaj bo use propadl. Poglej si še enkrat video, sej je lepo razloženo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlackMaX ()

PaX_MaN ::

Eh, še ena socialno-čuteča propaganda.

PaX_MaN je izjavil:

Eh, še ena socialno-čuteča propaganda.

Tell me more?

alexa-lol ::

VFX community si je popolnoma sam kriv.

Ta industrija je ključen del filmske industrije in če ne dojamejo tega in pustijo da jim dajejo take neumne pogodbe potem so pač zabiti. VFX potrebuje filmsko industrijo in filmska industrija potrebuje VFX.

Naj vsi glavni igralci VFX rečejo: "Fantje ne boste nas več jebal. Pogoji so taki... sprejmite ali odjebite". Bolje da nič ne delajo kot pa da imajo izgubo, al je pa samo bolje jamrati kot kaj zares naresti. Če bi bili jacki bi prišli gor in zavrnili Oscarja, pa ga niso, ker so ene pičke.

alexa-lol je izjavil:

VFX community si je popolnoma sam kriv.

Ta industrija je ključen del filmske industrije in če ne dojamejo tega in pustijo da jim dajejo take neumne pogodbe potem so pač zabiti. VFX potrebuje filmsko industrijo in filmska industrija potrebuje VFX.

Naj vsi glavni igralci VFX rečejo: "Fantje ne boste nas več jebal. Pogoji so taki... sprejmite ali odjebite". Bolje da nič ne delajo kot pa da imajo izgubo, al je pa samo bolje jamrati kot kaj zares naresti. Če bi bili jacki bi prišli gor in zavrnili Oscarja, pa ga niso, ker so ene pičke.

Delmoa se strinjam, ampak kaj ko vsi VFX ljudje niso istega mnenja in jih boli in tako gledajo samo an sebe. Če vas je 10 in 5 jih je za skupno dobro, ostali so pa proti samo da dobijo job...pol veš kako je.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novozelandsko sodišče: zaseg diskov Kimu Dotcomu nezakonit, policija jih mora vrniti

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
196976 (4642) St235
»

Piratstvo bojda povzroči več škode od bančnih ropov

4510392 (8684) 49106
»

Ameriški filmarji resno zoper pirate, Slovenija bolj mlačno

203541 (3541) Brane2

Več podobnih tem