Forum » Šola » Štipendija
Štipendija

Twixz ::
Če jaz prejemam štipendijo za 1. letnik enega programa in se potem naslednje leto prepišem in začnem delati drugi program, ali moram vračati štipendijo? Da vem a jo prekličem ali ne.

111111111111 ::
Če letnik narediš, potem ne. Če pa letnika ne narediš pa moraš vračat. Štipendijo dobiš za letnik in ne za program.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()

McHusch ::
Pa kaj je z današnjimi dijaki/študenti, a ste vsi funkcionalno nepismeni? Poglej v pogodbo, tam ti piše. Pokliči štipenditorja, pa ti bodo povedali.
Mi sploh ne vemo, katero štipendijo imaš, in od tega je zelo pomembno, kako gledajo na spremembo programa.
Mi sploh ne vemo, katero štipendijo imaš, in od tega je zelo pomembno, kako gledajo na spremembo programa.

Matek ::
Če morda Chuapoiz ni dovolj jasno povedal - to velja tako za program, na katerem si sedaj, kot za tistega, na katerega se prepisuješ. Torej na enem izmed teh dveh moraš zaključiti letnik.
EDIT: McHusch ima pomemben point, če imaš kako kadrovsko ali kaj podobnega, potem je lahko prepis sporen.
EDIT: McHusch ima pomemben point, če imaš kako kadrovsko ali kaj podobnega, potem je lahko prepis sporen.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo štipendijeOddelek: Loža | 9937 (818) | čigra |
» | Vrnitev državne štipendijeOddelek: Loža | 14876 (11815) | MadMicka |
» | Vračanje štipendije, si lahko kaj sami vzamejo z računa ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 35997 (16200) | next3steps |
» | Vračanje štipendije ?Oddelek: Šola | 7036 (3872) | sandmodnigga |
» | študij ob deluOddelek: Šola | 5987 (5738) | 'FireSTORM' |