Forum » Programska oprema » Varnostno kopiranje
Varnostno kopiranje
bigbug ::
Pozdravljeni,
imam zunanji disk na katerega sem do sedaj že prenesel kar nekaj podatkov. Zanim ame ali obstaja kakšen brezplačen program za kopiranje podatkov na zunanji disk. Predvsem, da omogoča pregledovanje že obstoječih podatkov in kopira samo tsite, ki še niso prenešeni?
Morda tudi niso vsi razvrščeni po enakih mapah bo to zaznal? ali bo vseeno kopiral kot, da še niso bili kopirani (ker so pač v drugi mapi)?
Hvala za pomoč.
Lp
imam zunanji disk na katerega sem do sedaj že prenesel kar nekaj podatkov. Zanim ame ali obstaja kakšen brezplačen program za kopiranje podatkov na zunanji disk. Predvsem, da omogoča pregledovanje že obstoječih podatkov in kopira samo tsite, ki še niso prenešeni?
Morda tudi niso vsi razvrščeni po enakih mapah bo to zaznal? ali bo vseeno kopiral kot, da še niso bili kopirani (ker so pač v drugi mapi)?
Hvala za pomoč.
Lp
Enterprise ::
Poskusi s tem, jaz sem zelo zadovoljen. http://allwaysync.com
Sicer je malo zastarel UI, ampak program dela kot urca.
Izbereš izvirno lokacijo in lokacijo kamor želiš kopirat, izbereš ali želiš sinhronizacijo teh dveh lokacij med sabo ali pa le kopijo iz A v B.
Preden narediš backup lahko zahtevaš analizo in ti izpiše vse: datoteke, ki bodo dodane na novo, datoteke, ki bodo posodobljene, datoteke, ki bodo izbrisane in pa datoteke, ki bodo ostale nespremenjene. Analiza vzame le nekaj 10 sekund, tudi pri 500k+ datotekah.
Pa še en nasvet: preden narediš backup klikni na tisto puščico med dvema lokacijama in izberi opcijo 'identično brisanje datotek'. Sicer ti samo kopira/posodabla, ničesar pa ne izbriše.
Lahko pa seveda naštimaš tudi avtomatično sinhronizacijo.
Sicer je malo zastarel UI, ampak program dela kot urca.
Izbereš izvirno lokacijo in lokacijo kamor želiš kopirat, izbereš ali želiš sinhronizacijo teh dveh lokacij med sabo ali pa le kopijo iz A v B.
Preden narediš backup lahko zahtevaš analizo in ti izpiše vse: datoteke, ki bodo dodane na novo, datoteke, ki bodo posodobljene, datoteke, ki bodo izbrisane in pa datoteke, ki bodo ostale nespremenjene. Analiza vzame le nekaj 10 sekund, tudi pri 500k+ datotekah.
Pa še en nasvet: preden narediš backup klikni na tisto puščico med dvema lokacijama in izberi opcijo 'identično brisanje datotek'. Sicer ti samo kopira/posodabla, ničesar pa ne izbriše.
Lahko pa seveda naštimaš tudi avtomatično sinhronizacijo.
zuz3k ::
kam shrani ko telefon varnostno kopira podatke na gmail, kje vidim to
a na google driveu al kaka mapa kjer je gmail?
lp
a na google driveu al kaka mapa kjer je gmail?
lp
Life is a psychological game.
kje uredim da se bo varnostno kopirala zadeva na gmail?
zakaj ne morem obklukat gmail
kje se na xperii xa2 to uredi
lp
zakaj ne morem obklukat gmail
kje se na xperii xa2 to uredi
lp
ko izberem se tu zatakne in ne gre naprej ob kliku dovoli
povezavo imam preko sim, podatke vključene
a ve kdo
Anyone?
a ve kdo
Anyone?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()
ko izberem se tu zatakne in ne gre naprej ob kliku dovoli
a ve kdo
Anyone?
a ve kdo zakaj mi ne pusti
če pa izberem spominsko, pa napiše da je zaščitena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naučimo se vstaviti sliko (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22883 (133) | JanBrezov |
» | Fritzbox SFP modulOddelek: Omrežja in internet | 5605 (2636) | grimth |
» | Sony telefoni (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15046 (9213) | zuz3k |
» | Finančni ukrepi SLO vlade Covid 19Oddelek: Problemi človeštva | 2235 (1712) | lexios |