Forum » Programska oprema » tis 2003
tis 2003
kisser ::
Kupil sem novo verzijo tis 2003. Rad bi ga namestil na prenosni racunalnik, a le ta nima disketne enote, tako da ne morem uporabiti zascitne diskete. Cracki, ki so delovali v prejsnjih verzijah tisa, ne delujejo na novi verziji! Tudi crack s protnt.cds in hex-dec stevilkami ne deluje. Kaksne so se moznosti?
- zaklenil: ToniT ()
Mora obstajati enostavnejsa resitev... Zaradi enega k******** tisa se mi ze ne da klicati zavoda za zascito potrosnikov in sprozati pravne postopke... Na koncu bi morda dobil vrnjen denar, se vedno pa ne bi imel tisa... Help!
Pat_MaGroin ::
kisser: js sm kupu ORIGINAL TIS 2003 in ga probal namestiti na 2 racunalnika, ampak pri obeh nisem mogel spravit TISa do delovanja. Potem sem si dobil piratsko verzijo TISa in vse dela brez tezav.
Jebes pa orginale in legalnost, pa se kaj :-).
LP,
PIC
Jebes pa orginale in legalnost, pa se kaj :-).
LP,
PIC
PIC: prosil bi te, ce mi posljes (cvet) od tvoje (cvetlične) verzije na (mojo cvetličarno...) Morda bo to delovalo. Hvala!
Tine
[moderated by xbite..]
Tine
[moderated by xbite..]
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: darh ()
darh ::
Kisser, v pravilih foruma si lahko ogledaš 6. člen, kjer ti lepo piše, na slo-tech warez ne spljoh... bo šlo?
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napredni uporabnik TISOddelek: Loža | 2750 (2199) | kriko1 |
» | System : Brez katerih programov si ga ne morete zamisliti !Oddelek: Programska oprema | 2813 (2233) | tigrr |
⊘ | zaklenjene teme tis 2003Oddelek: Slo-Tech | 1372 (1179) | OrkAA |
⊘ | TIS 2001 = kodaOddelek: Programska oprema | 2275 (1810) | Primoz |
» | Zaščitna disketaOddelek: Programska oprema | 1559 (1350) | OZZY |