» »

Kateri CD-RW

Kateri CD-RW

Zako ::

Vprasal bi kateri pekac kupiti? Rad bi tudi vase mnenje o pekacih. Imam frenda, ki ma TEAC 48x pa mu serje do amena! pa se en frend ima LITE-ON 32x pa tud nekaj zajebava. Kaj pol kupit.
Razmisljam tud o PLEXTORju 48/24/48, a res ropota???
Imel pa sem MITSUMI 4x writter pa je delal skoraj 5 let, v bistvu se dela samo nekaj dolgo bere CD-INFO v NEROtu. Mogoce bi kupit tudi novega MITSUMIja, vase mnenje prosim.

ghibly ::

Soliden Liteon 48x24x48 v akciji pri ********* za 16k. Zraven dobis se 25 praznih CD - pisank.

L.P.

Plextor pa je itak najboljsi - samo je primerno tudi drazji.

Xplicit ::

mam tega plextorja pa sm kr zadaovoln, ceprav traja ene 8 sekund da ugotovi kaj je na cd-ju k ga das not, pa ce ga zapres pladenj brez cd-ja nardi klik, nc tazga, dela pa u redu.

btw - a kdo kupi Plextor 12/10/32A?

boštjan ::

zako,za tako ceno kot je danes plextor 23k,se splaca plextora vzet.

Zako ::

Hvala za vasa mnenja in mislm da bom kar Plextorja vzel, me se zanima ce je to OEM verzija za 23k sit?

boštjan ::

Hvala za vasa mnenja in mislm da bom kar Plextorja vzel, me se zanima ce je to OEM verzija za 23k sit?

Cd zapisovalnik prejmete v lični embalaži, priloženi so gonilniki ter programska oprema.

Loki ::

ce dobis izdelek v embalazi, z cd-jem z gonilniki (jih ne rabis, ce imas kolikor-toliko sodobne windowse - 2000, xp) in programsko opremo, to pomeni, da si kupil verzijo bulk oz. retail, kot jo nekateri tudi oznacujejo.

OEM kos zeleznine dobis samo v antistaticni embalazi, zraven je prilozen cd (ni pa nujno) z gonilniki (samo gonilniki); programe si moras sam najti (personal experiences), kar sedaj tudi ni vec taka muka.

jest mam LiteOn 48x12x48, sem z njim zadovoljen, samo malo glasen je pri branju (kar pa tudi ni problem, ker so programi, ki upocasnijo branje sirse dosegljivi).
Priporocam.

Blisk ::

Zamenjal sem TEAC 48x, za Plextorja 48X, pa sm zlo zadovoljen

||_^_|| ::

Blisk: kakšna je razlika?

Zheegec ::

Mogoče kdo ve, kateri je tisti CR-RW ki lahko na spodnjo stran CDja "ugravira" neko sliko-napis po želji?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

MadMax ::

Ena yamahina igracka...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Gejmer ::

Yamaha F-1 ki pa je ne delajo več.Jz mam plextoraj in sem full zadovoln!
Nanda yo?

Matek ::

Zako, liteon 32x je še imel neke probleme, nova serija pa je vsepovsod odlično ocenjena (v Bugu je dobila nagrado za najboljši nakup in najhitrejšo komponento nasploh), tako da se Bugov 48x pekač zelo izplača kupit. Moj prijatelj ga ma in je zadovoljen.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

tx-z ::

kup teaca 52x/24x/52x ,,men je čist dobr
tx-z

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
614293 (3553) Oblivion
»