Forum » Pomoč in nasveti » ustavitev pošte windovs live - posledično izbris besedila
ustavitev pošte windovs live - posledično izbris besedila
jozeff29 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ali je možno obnoviti besedilo ki je bilo napisano v windows live pošti. Nekaj je zablokiralo, nato pa vrglo iz programa, izbrisalo celotno besedilo, nato pa ponovno odprlo program, pošte in njene vsebine pa seveda ni shranilo. Prosim za pomoč.
Hvala,
lp
Zanima me, ali je možno obnoviti besedilo ki je bilo napisano v windows live pošti. Nekaj je zablokiralo, nato pa vrglo iz programa, izbrisalo celotno besedilo, nato pa ponovno odprlo program, pošte in njene vsebine pa seveda ni shranilo. Prosim za pomoč.
Hvala,
lp
Good Guy ::
Pozdravljeni!
Hvala,
lp
poglej med osnutke
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Objavljanje strani v Google in BingOddelek: Omrežja in internet | 1048 (878) | win64 |
» | Windows 8.1 poštaOddelek: Programska oprema | 2359 (1781) | Engineer_ |
» | Odstranjevanje Windows LiveOddelek: Pomoč in nasveti | 1002 (841) | mat xxl |
⊘ | peščena ura v meniju start?!?!?!?!Oddelek: Operacijski sistemi | 1698 (1477) | cekr |
» | napis okoli slikeOddelek: Programska oprema | 1490 (1345) | Matev |