» »

Kako prestaviti OS iz HDD-ja na SSD?

Kako prestaviti OS iz HDD-ja na SSD?

Rainbow Dash ::

torej kupil sem 120gb crucial ssd, in me zanima kako bi lahko prestavil OS iz HDD-ja na SSD, saj nimam časa nalagat še 1x vse... a bi šlo da pač naložim windowse pa dam tam upgrade option pa potem ko je na ssd-ju windows, zbrišem taszer windows folder na hdd-ju...

Lp

Hayabusa ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Hvala

kaj pa kako mnejne... tega sm si uzeu: http://www.mimovrste.com/artikel/337000...

ima kdo tega?

hojnikb ::

tole je msata, tak da razn če maš prenosnik z msata, tole ne pride v poštev.
aja pa ne kupit pri mimovrste.
#brezpodpisa

Hayabusa ::

First buy, then ask :|.

v prenosnika devam ja... pa nism na mimovrste kupil, samo našel sem tega...

@heyabusa: First buy, then ask :|, pač uprašam če je že kdo kupu pa ma kake nasvete, če ti kj nepaše pa ne piši kr neki...

black ice ::

Point njegovega posta je bil, da bi se moral pozanimati pred nakupom, predvsem glede vmesnika in formata (velikosti) diska.

Zadnje čase opažam trend, kjer predvsem novi uporabniki prosite za pomoč in ko vam hoče nekdo dati dobronameren nasvet se takoj razpištolite ter začnete s takšnimi in drugačnimi žaljivkami. Da ne omenjam kolikokrat je bilo že odgovorjeno na takšna in podobna vprašanja. Čemu prosite za pomoč, če itak že vse sami veste?

napisal sem če ima kdo kako mnenje, torej če ima kdo enak disk da malo pove, nisem govoril o formatih in temu, ker to sem sam preveril!..

hojnikb ::

mnenj o tem ssdju imaš na netu miljon, pravtako kako premaknat win iz hdd na ssd.
Nepotrebna tema imo..
#brezpodpisa

eric_cartman ::

Na youtube-u je vsaj 8 video vodičev kako to storiš. OP prečekiraj malo YT.. Pa še lažje je če vidiš in delaš zraven po postopku kot pa tukaj...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri SSD? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11621197 (3201) hojnikb
»

Windows ob zagonu dela zelo počasi (strani: 1 2 )

588303 (7275) oo7
»

SSD

469743 (7352) Mare2
»

Disk za prenosnik- Kateri je pravi

264579 (4381) hojnikb

Več podobnih tem