Forum » Pomoč in nasveti » Grafit
Grafit
fingerling ::
Zdravo! Upam da mi lahko pomagate. Zelo rad bi presenetil punco, ki ima kmalu rojstni dan. In sicer zadeva je taka. Punca zivi blizu podhoda v lj, kjer so grafiti legalni in usak dan hodi po tej poti v solo in jih opazuje, zato bi ji rad podaril nekaj posebnega. Namrec je ena tistih punc, ki ceni umetnost in nima rada materialnih stvari. Zato bi biu idealen za njo grafit, ki ima nek pomen. In sicer okvirno vsebina grafita bi biu metulj in majhen napis. Nic prevec kompliciranega.
Sedaj me zanima, če je kdo tukaj ali pozna nekoga, ki ima roko za take stvari oziroma se ukvarja s tem. Pripravljen sem seveda plačati.
Hvala ze vnaprej!
Sedaj me zanima, če je kdo tukaj ali pozna nekoga, ki ima roko za take stvari oziroma se ukvarja s tem. Pripravljen sem seveda plačati.
Hvala ze vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | puncaOddelek: Loža | 2791 (2017) | koyotee |
» | Potenciometer za volan (MOMO)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2806 (2429) | stromar |
» | Komentarji pesmi, objavljenih na 1. ST slemuOddelek: Sedem umetnosti | 3553 (2897) | Ziga Dolhar |
» | Jaz bi bil Alenka... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4959 (3653) | Cokolesnik |