Forum » Programiranje » Access VB DCount problem
Access VB DCount problem
AtaSmrk001 ::
Pozdravljeni,
Imam problem pri iskanju podvojenih stvari v obrazcu. Stvar je v tem da bi želel, da mi s pomočjo funkcije DCount prešteje vrednosti v tabeli in če je število večje od 0, potem se ne zgodi nič.
prilagam kodo:
Nikakor mi ne uspe da bi delovalo ...
dobim to obvestilo :
Imam problem pri iskanju podvojenih stvari v obrazcu. Stvar je v tem da bi želel, da mi s pomočjo funkcije DCount prešteje vrednosti v tabeli in če je število večje od 0, potem se ne zgodi nič.
prilagam kodo:
Private Sub Combo15_AfterUpdate() If DCount("[Datum]", "tblPrireditve_gratis", _ "[Naziv] = '" & Me.Combo15.Column(1) & _ "' AND [Datum] = '" & Me.Combo15.Column(2)) > 0 Then MsgBox "Prireditev že obstaja!" DoCmd.Close DoCmd.OpenForm "frmPrireditve_gratis", acNormal Else Me.Datum_prireditev = [Combo15].Column(2) Me.Ura_prireditev = [Combo15].Column(3) Me.Naziv = [Combo15].Column(1) End If End Sub
Nikakor mi ne uspe da bi delovalo ...
dobim to obvestilo :
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | c# - mssql kombinacija / problem pri zapisu row-a v bazoOddelek: Programiranje | 1595 (1404) | darkolord |
» | c# datagridview in comboxOddelek: Programiranje | 1208 (1096) | OmegaM |
» | Kaj naj naredim z mojo konfiguracijo?Oddelek: Kaj kupiti | 795 (795) | kozmy |
» | Kateri notebook? cenovni razred okoli 350-400kOddelek: Kaj kupiti | 1796 (1481) | TribesMan |
» | Vaše mnenje o sistemuOddelek: Kaj kupiti | 1566 (1259) | Grey |