Forum » Pomoč in nasveti » VLC player
VLC player
barossa45 ::
Zdravo, včasih ko predvajam film z VLC playerjem se mi zgodi, da zvok ne deluje pravilno.
Sliši se samo glasba v ozadju brez govorjenja.
Se je že komu zgodilo to, se da odpraviti napako ?
lp.
Sliši se samo glasba v ozadju brez govorjenja.
Se je že komu zgodilo to, se da odpraviti napako ?
lp.
shadeX ::
Opustil sem BSPlayer in presedlal na VLC. Sicer odličen player, ampak imam problem. V Fullscreen načinu se čisto na dnu ter čisto na vrhu pojavi zelena črta. Screenshota ne morem prilepit, ker na njem te črte ni.
Z drugim playerjem dela normalno. Se komu kaj svita v čem bi lahko bil problem? (Namestil sem samo VLC player, dodatno nisem nameščal nobenih kodekov).
Z drugim playerjem dela normalno. Se komu kaj svita v čem bi lahko bil problem? (Namestil sem samo VLC player, dodatno nisem nameščal nobenih kodekov).
http://ifunny.co/fun/JW1PFhlq2
Dobra :) :)
Uglavnem poslikal s telefonom. Tako izgleda spodnji rob, zgornji je identičen.
Sem opazil da imam unikaten problem ja. Tudi Google bolj slabo vrne, čeprav nisem se še čisto poglobil v to.
Frenckie ::
Poglej v nastavitve. Tam imaš možnost nastavitve slike.
Za novejši VLC nevem, pri starejši verziji pa sem rabil to nastavljati.
Za novejši VLC nevem, pri starejši verziji pa sem rabil to nastavljati.
Seljak ::
Bi še jaz nekaj vprašal in sicer ali se da v VLC playerju nastavit,da se posnetek predvaja od tam naprej,ko smo ga nehali nazadnje gledati?
mat11 ::
Meni to dela. Ko ponovno kliknem na video se mi za par sekund zgoraj pojavi okence, ki me sprašuje če predvaja naprej od kje si prej gledal.
mat
stjan ::
Glede zelenega roba, katere windovse pa imaš?
Mogoče se vidi okvir pri win8?
Sem imel nekaj podobnega na win8.1, pa sem malo spreminjal nastavitve, se pa ne spomnim kaj :(
Mogoče se vidi okvir pri win8?
Sem imel nekaj podobnega na win8.1, pa sem malo spreminjal nastavitve, se pa ne spomnim kaj :(
D3m ::
Podoben problem sem imel samo je bil kriv en wallpaper. Meni je pa kazalo belo črto na levem robu.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Glede zelenega roba, katere windovse pa imaš?
Windows 8.1. VLC je nov, downloadana zadnja verzija.
Wallpaperje mam default od windowsov (spreminjajoče).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
fosil ::
Jaz imam tudi zelen rob.
Mislim sicer, da se je to pojavilo ko sem nastavil rob tako, da se podnapisi predvajajo v črnem robu pod filmom.
Mislim sicer, da se je to pojavilo ko sem nastavil rob tako, da se podnapisi predvajajo v črnem robu pod filmom.
Tako je!
gusto ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VLC-playerOddelek: Pomoč in nasveti | 2623 (1197) | Big_Al |
» | TV in PC vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1357 (1165) | eric_cartman |
» | Stream_anje IP-TV na oddaljen računalnikOddelek: Omrežja in internet | 2596 (2102) | keewee23 |
» | Apple iPad kompatibilnostOddelek: Mobilne tehnologije | 7227 (6732) | MedusasPath |
» | Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11831 (10706) | oracle |