Forum » Pomoč in nasveti » Težave s priklopom novega RAMA
Težave s priklopom novega RAMA
buflca ::
Delujoč Win7, RAM 2 x DDR3 Kingston 2 GB v vtiču 1 in 3 sem nadgradil z dvema novima DDR3 Kingston 2 GB v vtič 2 in 4. Windows sicer zazna 8 GB, a so se pričele pojavljati težave pri zahtevnih igricah z zamrzovanjem. Med odkrivanjem vzroka sem med drugim probal, da sem v PC dal samo novi dve kartici v 1 in 3 vtičnico, potem se PC sploh ni zagnal. Hvala za pomoč
hojnikb ::
maš pravilno nastavlene zakastnitve, frekvence, voltaže ?
ram slot je ok ?
koneckoncu je lahko problem v tem, da plata enostavno ne mara novih ramov. Če misliš, da si kupo iste rame, kot si jih meu prej. se motiš...
ram slot je ok ?
koneckoncu je lahko problem v tem, da plata enostavno ne mara novih ramov. Če misliš, da si kupo iste rame, kot si jih meu prej. se motiš...
#brezpodpisa
Han ::
Novejši BIOS včasih reši takšen problem...
Če se PC ne zažene niti po resetiranem biosu (clear CMOS / BIOS defaults), ko sta vstavljeni le novi palčki, sta ali defektni ali nekompatibilni. V tem primeru ju zamenjaj...
Če se PC ne zažene niti po resetiranem biosu (clear CMOS / BIOS defaults), ko sta vstavljeni le novi palčki, sta ali defektni ali nekompatibilni. V tem primeru ju zamenjaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vprašanje o dual channel RAMu?Oddelek: Kaj kupiti | 2234 (1063) | Mitja358 |
» | računalnik se ne prižge!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2459 (2274) | d4vid |
» | Razlika med pomnilnikom DDR2 (667Mhz) in DDR3(1333Mhz)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3936 (3456) | kixs |
» | Nakup novega računalnika - ramiOddelek: Kaj kupiti | 6221 (5890) | bojinjo457 |
» | Nakup namiznega gaming računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3511 (2832) | Izy |