Forum » Kaj kupiti » Kdaj pridejo ven R9 290 z boljšim hlajenjem?
Kdaj pridejo ven R9 290 z boljšim hlajenjem?
Roadkill ::
A kdo spremlja kaj se dogaja z nerefenčnimi hladilniki za Radeon 290?
Kdaj jih lahko pričakujemo v kakšni Slo trgovini oziroma v kaki AT trgovini ki dostavlja v Slo?
Rad bi kupil grafično ASAP, pa se mi 290 zdi veliko boljši nakup od 280x, samo ne bi rad poslušal turbine cele dneve. Imam trenutno 5850 z referenčnim hladilnikom in se dere ko pošast.
Kdaj jih lahko pričakujemo v kakšni Slo trgovini oziroma v kaki AT trgovini ki dostavlja v Slo?
Rad bi kupil grafično ASAP, pa se mi 290 zdi veliko boljši nakup od 280x, samo ne bi rad poslušal turbine cele dneve. Imam trenutno 5850 z referenčnim hladilnikom in se dere ko pošast.
Ü
hojnikb ::
zakaj pa ne kupiš referenčne in vržeš gor vodni blok ?
ker ta grafa ga res rab, glede na tempe in porabo..
ker ta grafa ga res rab, glede na tempe in porabo..
#brezpodpisa
Roadkill ::
Zato, ker vodni blok ni nekaj, kar enostavno "vržeš gor".
Če bi že želel razdirat kartico za 400€ in na njo limat 16 heatsinkov in obešat dodatne kilograme, potem bi se prej lotil tega: http://www.tomshardware.com/reviews/r9-...
Ker se mi pa s takimi stvarmi ne ljubi (več) ukvarjat me pa zanima, kdaj pridejo tovarniško narejene kartice s takim hlajenjem.
Če bi že želel razdirat kartico za 400€ in na njo limat 16 heatsinkov in obešat dodatne kilograme, potem bi se prej lotil tega: http://www.tomshardware.com/reviews/r9-...
Ker se mi pa s takimi stvarmi ne ljubi (več) ukvarjat me pa zanima, kdaj pridejo tovarniško narejene kartice s takim hlajenjem.
Ü
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava graficne->crashanje? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6262 (5408) | Napajalc |
» | Utišanje PCja z izolacijoOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4855 (4217) | Janac |
» | Težave z R9 290Oddelek: Pomoč in nasveti | 6351 (5456) | Napajalc |
» | homemade cnc vodni blokOddelek: Hlajenje in modifikacije | 7159 (6826) | Sergio4 |
» | Dober stroj na vodnoOddelek: Kaj kupiti | 7399 (6732) | galu |