Forum » Pomoč in nasveti » Okvara diska?
Okvara diska?
lolipop2 ::
Pozdravljeni.
Zanima me, kaj se je zgodilo z mojim računalnikom. Vse skupaj poteka tako, kot je prikazano na slikah:
Najprej se nekako računalnik zaganja, nalaga winse, nato pa sledi končna slika (št.3).
Ima kdo kakšno idejo, kaj je to? Je okvara diska? Mogoče okvara monitorja ali kaj drugega? Hvala za pomoč.
Zanima me, kaj se je zgodilo z mojim računalnikom. Vse skupaj poteka tako, kot je prikazano na slikah:
Najprej se nekako računalnik zaganja, nalaga winse, nato pa sledi končna slika (št.3).
Ima kdo kakšno idejo, kaj je to? Je okvara diska? Mogoče okvara monitorja ali kaj drugega? Hvala za pomoč.
Se pravi, da ni šans, da je to okvara diska?
Ok, bom preveril še enkrat kable, če je kje kak slab stik.
Ok, bom preveril še enkrat kable, če je kje kak slab stik.
Eko..preveril kontakte, vse OK. Celo prestavil port za ekran v drugega in isto.
Potem dam v safe mode in se mi winsi zaženejo in dobim tole:
To pomeni, da ni šel disk?
Potem dam v safe mode in se mi winsi zaženejo in dobim tole:
To pomeni, da ni šel disk?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lolipop2 ()
Hayabusa ::
Grafična, monitor (kakšna je slika v biosu ?) ali vga kabel, če bi bil disk nebi prišel v winse.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Duhec ::
Že na sliki 1, kjer je začetni welcome zaslon po vsej verjetnosti od Gigabyte-a, se vidijo vertikalne črtice kar pomeni, da je nekaj narobe okoli grafike ali grafičnega spomina. Tu disk nima vpliva.
Hayabusa ::
Imam Geforce 8800 GTS.
Daš drugo agp/pcie notri.
Več kot 20 E itak ni vredna stara grafična.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Duhec ::
Možno je tudi, da grafika nima povsem optimalnega stika v slotu!
Ugasni in odklopi računalnik iz omrežja, stisni tipko za vklop, da se vse razelektri, odpri ogišje, odmontiraj grafiko in jo še 1x vstavi v slot, privij, zapri pokrov, vštekaj 220V kabel in vklopi.
Poročaj.
Ugasni in odklopi računalnik iz omrežja, stisni tipko za vklop, da se vse razelektri, odpri ogišje, odmontiraj grafiko in jo še 1x vstavi v slot, privij, zapri pokrov, vštekaj 220V kabel in vklopi.
Poročaj.
OK, bom preveril še to...
Drugače pa novo grafično. Lahko kakšen predlog? Glede na to, da imam samo to trgovino blizu: http://www.comshop.si/shop%5C mogoče kaj uporabnega?
Računalnik pa je intel core 2 quad cpu 2.40Ghz če kaj pomaga. XP so gor.
Hvala!
Drugače pa novo grafično. Lahko kakšen predlog? Glede na to, da imam samo to trgovino blizu: http://www.comshop.si/shop%5C mogoče kaj uporabnega?
Računalnik pa je intel core 2 quad cpu 2.40Ghz če kaj pomaga. XP so gor.
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | strežnik skozi dva ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6564 (5870) | Yohan del Sud |
» | Low Memory?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2247 (1914) | solatko |
» | Kupil pokvarjeno pipo in to ugotovil šele po treh mesecij, je kaj možnosti za zamenjaOddelek: Loža | 3706 (2904) | pershi |
» | pc prepoznan kot usb klučekOddelek: Strojna oprema | 1170 (1052) | RejZoR |
» | Bootanje s Cd PogonaOddelek: Pomoč in nasveti | 774 (690) | bleh |