Forum » Programiranje » Zbirnik
Zbirnik
|CyGNUS-x ::
Pozdravljeni
v zbirniku sem naredil program, za nadzor frekvence delovanja pomnilnika. Program sem zapakiral v .exe datoteko. Problem pa se pojavi tukaj: pred kratkim sem moral formatirati disk in njim tudi izvorna koda. Še sreča da sem napravil backup tako, da sreča še imam .exe datoteko doma. Ve mogoče kdo kje bi lahko dobil disassemlerje ali pa kaj podobnega, da bi lahko spet videl izvorno kodo?
LP
v zbirniku sem naredil program, za nadzor frekvence delovanja pomnilnika. Program sem zapakiral v .exe datoteko. Problem pa se pojavi tukaj: pred kratkim sem moral formatirati disk in njim tudi izvorna koda. Še sreča da sem napravil backup tako, da sreča še imam .exe datoteko doma. Ve mogoče kdo kje bi lahko dobil disassemlerje ali pa kaj podobnega, da bi lahko spet videl izvorno kodo?
LP
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izguba izvorne kode v Visual basic 6.0Oddelek: Programiranje | 1274 (921) | cila22 |
» | [C++] Žigosanje programske opreme - Borland command lineOddelek: Programiranje | 1168 (1037) | Srachko |
» | Program v c++Oddelek: Programiranje | 2011 (1680) | Bela01 |
» | Uporaba DLL pri spletne programiranjuOddelek: Izdelava spletišč | 1063 (867) | darh |
» | Overclocking calculatorOddelek: Navijanje | 2442 (1966) | freejack |