Forum » Pomoč in nasveti » Tab3 vrže iz interneta (Adobe flash player)
Tab3 vrže iz interneta (Adobe flash player)
promocija ::
Pozdravljeni,
Imam Samsunga tab3 8.0, nov. Zanima me, zakaj me meče iz strani, ki vsebujejo Adobe Flash player ? To sta med drugim tudi spletna igra osvajalec in facebook igra Jelly gluton, ki ne delata brez tega programa.
Potem sem naložil Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) iz te strani:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/...
in vse se je naložlo BP kot je javil tab3. Hec je v tem, ker to še vedno ne dela! Problem in rešitev problema?
Najlepša hvala,lp
Imam Samsunga tab3 8.0, nov. Zanima me, zakaj me meče iz strani, ki vsebujejo Adobe Flash player ? To sta med drugim tudi spletna igra osvajalec in facebook igra Jelly gluton, ki ne delata brez tega programa.
Potem sem naložil Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) iz te strani:
http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/...
in vse se je naložlo BP kot je javil tab3. Hec je v tem, ker to še vedno ne dela! Problem in rešitev problema?
Najlepša hvala,lp
ni podpisa
Zheegec ::
android uradno flasha ne podpira več (tako, kot tudi Apple), zato so težave. ti prodajalec tega ni povedal pred nakupom? da se sicer nekako z Dolphin brskalnikom in neuradnim flash pluginom, samo ponavadi ne deluje OK.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
RejZoR ::
Če rabiš Flash si naloži brskalnik FlashFox. Ista zadeva kot Firefox, samo da ima Flash že integriran in preverjeno deluje. Adobe Flash je bil kot samostojni dodatek ukinjen.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube in Vimeo ne prikazujetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1455 (1164) | NordStar |
» | JavaScript in Adobe Flash PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3318 (3087) | Ribič |
» | flash na android tel?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1283 (882) | johan05 |
» | Zatikanje videov na YouTubeOddelek: Pomoč in nasveti | 3161 (2897) | Ale3š |
» | Flash player download linkOddelek: Programska oprema | 3901 (3726) | jacal |