Forum » Izdelava spletišč » Template v Dreamweaverju
Template v Dreamweaverju
razorblade ::
Imam izdelano stran v DW, ki temelji na enem template-u. Tako mi pri vsaki spremembi oblike page-a, ni potrebno spreminjati vsake podstrani posebej.
Zanima me ce je mozno narediti vec template-ov in kako, da bodo odvisni eden od drugega. Torej, da lahko izbiram ce bom spremenil izgled celotne strani (glavni template), ali le dolocene podstrani, ki imajo svoj template v sklopu celotne strani.
Mogoce malo cudno vprasanje ampak kot zacetnik ne poznam druge metode za enostavnejse spreminjanje oblike podstrani (menjava ozadja, menija, ipd)...
Zanima me ce je mozno narediti vec template-ov in kako, da bodo odvisni eden od drugega. Torej, da lahko izbiram ce bom spremenil izgled celotne strani (glavni template), ali le dolocene podstrani, ki imajo svoj template v sklopu celotne strani.
Mogoce malo cudno vprasanje ampak kot zacetnik ne poznam druge metode za enostavnejse spreminjanje oblike podstrani (menjava ozadja, menija, ipd)...
Ziga Dolhar ::
Ou jea.
Imaš dve možnosti:
a) nested templates
b) library
O obeh stvareh boš najboljše informacije dobil, če pritisneš F1 oz. pogledaš v knjigo Using Dreamweaver. [f1 je elektronska različica tiskane knjige ;)].
Imaš dve možnosti:
a) nested templates
b) library
O obeh stvareh boš najboljše informacije dobil, če pritisneš F1 oz. pogledaš v knjigo Using Dreamweaver. [f1 je elektronska različica tiskane knjige ;)].
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Template v DreamweaverjuOddelek: Izdelava spletišč | 1573 (993) | gepard69 |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 4973 (3790) | Bela01 |
» | Web site s tabiOddelek: Izdelava spletišč | 1361 (1232) | mte |
» | Osnovno php vprašanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1589 (1310) | R33D3M33R |
» | PHP - enostavno spreminjanje vsebinOddelek: Izdelava spletišč | 1183 (1089) | svejk |