Forum » Zvok in slika » Težave pri gledanju filma, in predvajanjem zvoka
Težave pri gledanju filma, in predvajanjem zvoka

mamilatus ::
Pozdravljeni,
nabavil sem nov TV in sicer LG 32LA6608. Nanj sem povezal Sonyjev hišni kino, ki pa je že nekoliko starejši in podpira samo SCART. Na USB sem naložil 3D film, z zvokom 5.1 DTS ali DD. In ko predvajam film, mi zvok nikakor ne uspe spraviti iz hišnega kina. Sedaj me zanima, ali je kakšen način, da bi film lahko gledal 5.1 ali kakorkoli na Sonijevem hišnem kinu? Problem je ker bluray filmov ne morem spraviti na DVD. In tudi bolj priročno je z USB ja predvajati film. Ampak kot pravim, zvoka na hišnem kinu ni. Se da to kako urediti?
Lp
Blaž
nabavil sem nov TV in sicer LG 32LA6608. Nanj sem povezal Sonyjev hišni kino, ki pa je že nekoliko starejši in podpira samo SCART. Na USB sem naložil 3D film, z zvokom 5.1 DTS ali DD. In ko predvajam film, mi zvok nikakor ne uspe spraviti iz hišnega kina. Sedaj me zanima, ali je kakšen način, da bi film lahko gledal 5.1 ali kakorkoli na Sonijevem hišnem kinu? Problem je ker bluray filmov ne morem spraviti na DVD. In tudi bolj priročno je z USB ja predvajati film. Ampak kot pravim, zvoka na hišnem kinu ni. Se da to kako urediti?
Lp
Blaž

ST-777 ::
Na USB sem naložil 3D film, z zvokom 5.1 DTS ali DD. In ko predvajam film, mi zvok nikakor ne uspe spraviti iz hišnega kina.Če želim slišati zvok na zvočnikih svojega Sonijevega hišnega kina, USB ključ vtaknem v TV in nastavim, da hišni kino predvaja zvok. Pri meni je napeljan optični kabel iz TV-ja v hišni kino. Če je to predvajanje možno tudi preko kabla SCART, pa ne vem.

mamilatus ::
Ja z optičnim kablom vem da stvar deluje. Zanima me, če lahko stvar deluje na kakšen način brez optike.

ST-777 ::
nabavil sem nov TV in sicer LG 32LA6608. Nanj sem povezal Sonyjev hišni kino, ki pa je že nekoliko starejši in podpira samo SCART.Morda bo kabel SCART - RCA (činč) rešil tvoj problem: http://www.mimovrste.com/artikel/172004...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz PC v Hišni kinoOddelek: Strojna oprema | 1157 (934) | Mavrik |
» | Hišni kino ali navadni 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 5365 (4303) | Anney |
» | Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?Oddelek: Zvok in slika | 2487 (2330) | dpicul |
» | Hišni kino in PC zvokOddelek: Zvok in slika | 1272 (1130) | Mare3 |
» | povezava domači kino in pcOddelek: Zvok in slika | 4355 (4215) | St235 |