» »

Težave pri gledanju filma, in predvajanjem zvoka

Težave pri gledanju filma, in predvajanjem zvoka

mamilatus ::

Pozdravljeni,

nabavil sem nov TV in sicer LG 32LA6608. Nanj sem povezal Sonyjev hišni kino, ki pa je že nekoliko starejši in podpira samo SCART. Na USB sem naložil 3D film, z zvokom 5.1 DTS ali DD. In ko predvajam film, mi zvok nikakor ne uspe spraviti iz hišnega kina. Sedaj me zanima, ali je kakšen način, da bi film lahko gledal 5.1 ali kakorkoli na Sonijevem hišnem kinu? Problem je ker bluray filmov ne morem spraviti na DVD. In tudi bolj priročno je z USB ja predvajati film. Ampak kot pravim, zvoka na hišnem kinu ni. Se da to kako urediti?

Lp
Blaž

ST-777 ::

mamilatus je izjavil:

Na USB sem naložil 3D film, z zvokom 5.1 DTS ali DD. In ko predvajam film, mi zvok nikakor ne uspe spraviti iz hišnega kina.
Če želim slišati zvok na zvočnikih svojega Sonijevega hišnega kina, USB ključ vtaknem v TV in nastavim, da hišni kino predvaja zvok. Pri meni je napeljan optični kabel iz TV-ja v hišni kino. Če je to predvajanje možno tudi preko kabla SCART, pa ne vem.

Ja z optičnim kablom vem da stvar deluje. Zanima me, če lahko stvar deluje na kakšen način brez optike.

ST-777 ::

mamilatus je izjavil:

nabavil sem nov TV in sicer LG 32LA6608. Nanj sem povezal Sonyjev hišni kino, ki pa je že nekoliko starejši in podpira samo SCART.
Morda bo kabel SCART - RCA (činč) rešil tvoj problem: http://www.mimovrste.com/artikel/172004...

Hmmm, je mogoče že kdo to sprobal?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zvok iz PC v Hišni kino

Oddelek: Strojna oprema
91157 (934) Mavrik
»

Hišni kino ali navadni 5.1 sistem

Oddelek: Zvok in slika
315365 (4303) Anney
»

Kako spraviti zvok iz lcd na 5.1 zvočnike?

112487 (2330) dpicul
»

Hišni kino in PC zvok

151272 (1130) Mare3
»

povezava domači kino in pc

104355 (4215) St235

Več podobnih tem