Forum » Pomoč in nasveti » Težave z driverji
Težave z driverji
Kicooo ::
Včeraj si je punca kupla Asus X551CA 15,2" notebook, ki ima freedos.
Preko USB-ja sem dal gor windows 7, sedaj pa ni nikjer driverjev za internet, wifi, tipkovnico, itd.. any help?
Preko USB-ja sem dal gor windows 7, sedaj pa ni nikjer driverjev za internet, wifi, tipkovnico, itd.. any help?
Hayabusa ::
Vpiši v google model...
Šoferji na asus strani so samo za win8.0 x64, kar si vedel že pred nakupom:
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabook...
Si dobil kakšen cd zraven ?
Naloži win7 sp1.
Šoferji na asus strani so samo za win8.0 x64, kar si vedel že pred nakupom:
http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabook...
Si dobil kakšen cd zraven ?
Naloži win7 sp1.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
bluefish ::
Tako je.
Greš na stran proizvajalca, poiščeš ustrezen model ter OS in ti izpiše gonilnike, ki so na voljo.
Greš na stran proizvajalca, poiščeš ustrezen model ter OS in ti izpiše gonilnike, ki so na voljo.
dkulcar ::
Jaz imam pri tem modelu problem z povezavo.
Povezava je normalno spostavljena, težava pa se pojavi ko odprem brskalnik. Ta mi napiše opozorilo "vaša povezava ni zasebna" in noče naprej nič odprti. To se mi še ni nikoli zgodilo.
Je potrebno kje kaj nastaviti?
Povezava je normalno spostavljena, težava pa se pojavi ko odprem brskalnik. Ta mi napiše opozorilo "vaša povezava ni zasebna" in noče naprej nič odprti. To se mi še ni nikoli zgodilo.
Je potrebno kje kaj nastaviti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po prizigu samo black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 999 (789) | goranzaric |
» | ASUS X551MA (model: sx048h) nadomestna baterijaOddelek: Kaj kupiti | 2831 (2707) | solatko |
» | Menjava baterije v prenosnem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 1937 (1874) | Mare2 |
» | Izbira prenosnika: Asus vs Hp vs ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 9731 (9113) | ST-777 |
» | Varčevanje z baterijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1284 (1129) | abyssus |