» »

RTV prispevek

RTV prispevek

««
108 / 109
»»

dussan ::

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem. Za 14€ dobim solidne oddaje, ki jih nikjer drugje ne dobim v slovenskem jeziku. Ko so bili moji otroci mlajši, smo gledali oddaje na RTVSLO. Mislim, da vse ostale slovenske televizije (radia sploh ne bom omenjal) nimajo primerljive vsebine, kaj šele kakovosti.
V avtu poslušam Val202, ki mi širi glasbena obzorja, z leti sem začel poslušati tudi 1. in 3. program. Poslušam podkaste, ki mi širijo znanje, od Jezikanja do Intelekte.

Kot domoljub ne želim, da bi ukinili zavod, ki ima edini oddaje za kmete in za gluhe, za verujoče in neverujoče, kjer gledam Ugriznimo znanost in Kulturo.
Poleg lastne produkcije se predvajajo oddaje, filmi, koncerti, ki so večinoma kakovostni in, spet poudarjam, prevedeni.

Kot domoljub ne želim, da bi bilo zaposleni v uredništvu Obzorja duha odvisno od trenutne vlade, ravno tako pa si ne želim, da bi Marcela ugasnila naslednja vlada.

Seveda si želim, da bi bil zavod bolj racionalen. Želim si, da bi namesto zunanjih sodelavcev več delali zaposleni. Ampak, financiranja mora biti neodvisno od trenutne politike, ravno tako kot uredniška politika.

Če bomo gledali vse skozi denar, potem je 8 dan treba takoj ukiniti. Pa oddajo Mostovi. Pa naženimo lektorje in radijske govorce na cesto. Potem pa nam ostanejo "realitiy show", turške nadaljevanke in športni prenosi.

Utk ::

Nova vlada je v novem zakon ločila programski svet od upravljanja. Politika bi imela vpliv na upravo, kar je prav, ker uprava mora nekomu odgovarjat za slabo vodenje, izgubo, ne pa na program, kar je tudi menda prav.

Pa levakom spet ni prav.

sparklyslo ::

dussan je izjavil:

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem. Za 14€ dobim solidne oddaje, ki jih nikjer drugje ne dobim v slovenskem jeziku. Ko so bili moji otroci mlajši, smo gledali oddaje na RTVSLO. Mislim, da vse ostale slovenske televizije (radia sploh ne bom omenjal) nimajo primerljive vsebine, kaj šele kakovosti.
V avtu poslušam Val202, ki mi širi glasbena obzorja, z leti sem začel poslušati tudi 1. in 3. program. Poslušam podkaste, ki mi širijo znanje, od Jezikanja do Intelekte.

Kot domoljub ne želim, da bi ukinili zavod, ki ima edini oddaje za kmete in za gluhe, za verujoče in neverujoče, kjer gledam Ugriznimo znanost in Kulturo.
Poleg lastne produkcije se predvajajo oddaje, filmi, koncerti, ki so večinoma kakovostni in, spet poudarjam, prevedeni.

Kot domoljub ne želim, da bi bilo zaposleni v uredništvu Obzorja duha odvisno od trenutne vlade, ravno tako pa si ne želim, da bi Marcela ugasnila naslednja vlada.

Seveda si želim, da bi bil zavod bolj racionalen. Želim si, da bi namesto zunanjih sodelavcev več delali zaposleni. Ampak, financiranja mora biti neodvisno od trenutne politike, ravno tako kot uredniška politika.

Če bomo gledali vse skozi denar, potem je 8 dan treba takoj ukiniti. Pa oddajo Mostovi. Pa naženimo lektorje in radijske govorce na cesto. Potem pa nam ostanejo "realitiy show", turške nadaljevanke in športni prenosi.
.

Odlično, da si zadovoljen, jaz sem tudi z Netflixom in Spotify-om, in jih zato tudi plačujem.
Naročite se na RTV, ostale pa ne posiljujte z obveznim prispevkom.

Nihče ne govori o ukinitvi, pač pa financiranju iz drugega vira. In ne mi o neodvisnosti, dokler bodo informativni program vodile propagandne opice in tipi jebeno vec nas je aka dedek marcel.

c23po ::

Utk je izjavil:

Sem napisal da lahko vse agromentiram. A ni to isto?

Spet se ven vlečeš. Napisal si, da lahko podaš vire. To ni argumentacija. Spet mutiš z zamenjavo vzroka in posledice. Prav tvoja argumentacija brez nobenih virov je problematična.

Še enkrat: nisi imel jajc, ko se je bilo treba izkazati.
Računalniki nimajo spominov.

BuDi79 ::

dussan je izjavil:

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem.

Če bomo gledali vse skozi denar, potem je 8 dan treba takoj ukiniti. Pa oddajo Mostovi.
Ukinil bi Mostove, ne pa to, da ima en radijski program, kar 26 urednikov, drugi 21 urednikov in tretji 29 - torej kar 66 različnih urednikov za tri radijske programe.
(to da si urednik je pač precej višja plača kot če nisi)

vir:
https://prvi.rtvslo.si/ekipa
https://val202.rtvslo.si/ekipa
https://ars.rtvslo.si/ekipa

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

Ukinili bojo športne prenose. Imamo vsaj 10 komercialnih kanalov, ki služijo denar s prenosi športa, oni to ukinjajo zarad šparanja.

To je isto kot če bi imel spar izgubo in pri istih zaposlenih in površini nehal prodajat meso. Dobiček bi sigurno šel v nebo.

In potem imamo leve stranke, ki nočejo da uprava za take odločitve odgovarja pred komerkoli, kaj šele državo, prek katere plačujemo te neumnosti.

Telbanc ::

Utk je izjavil:

Nova vlada je v novem zakon ločila programski svet od upravljanja. Politika bi imela vpliv na upravo, kar je prav, ker uprava mora nekomu odgovarjat za slabo vodenje, izgubo, ne pa na program, kar je tudi menda prav.

Pa levakom spet ni prav.

Ko se bo oblast zamenjala, bote spet jokcali. K pol bojo šli levaki tko ko zaj desnica, brez milosti, ko valjar. Zadevo se komet popedena tako, da se naročnina ukine, denarja je tolk, da se delajo norca iz njega, v Ukrajino skoz odhaja denar in plačila za orožje.....ostalo pa z nekim konsenzom,. Drgač bomo kar naprej gledali čistke. Levičarji če druzga ne, se bojo zaj odvadili "biti naivni": in bojo po naslednjih volitvah pspravili desno zalego z pozicij.

Do zadnjega. Začnejo naj z cerkvijo, ukinejo plačevanje duhovnikov, obdavčijo cerkveno premoženje, da bojo jokcali. Zaj jih bo treba resno privit.....Če hočej desničarji svojo cerkev in duhovne naj si jih plačajo. Tko ko se zaj spravlajo na nevladnike, naj se pol levaki na cerkev. Maj tud desničarji svoje šibke točke in ne samo eno.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

Leva vlada je imela 4 leta da ukine prispevke župnikom.

Zaj po tem madatu stari, se bojo odvrgle rokavice. Sam se bojte naslednjih volitev.

Za kaj delat rabiš rokavice. Prejšna vlada jih ni potrebovala, nima kaj odvržt.

Naslednja vlada bo bolj desna kot ta. Ker ta očitno ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

primoz4p ::

BuDi79 je izjavil:

dussan je izjavil:

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem.

Če bomo gledali vse skozi denar, potem je 8 dan treba takoj ukiniti. Pa oddajo Mostovi.
Ukinil bi Mostove, ne pa to, da ima en radijski program, kar 26 urednikov, drugi 21 urednikov in tretji 29 - torej kar 66 različnih urednikov za tri radijske programe.
(to da si urednik je pač precej višja plača kot če nisi)

vir:
https://prvi.rtvslo.si/ekipa
https://val202.rtvslo.si/ekipa
https://ars.rtvslo.si/ekipa

Ampak ali se ne Mostovi vsaj deloma financirajo iz proračuna?

V oddaji Mostovi so na ogled aktualni dogodki predvsem z dvojezičnega območja Prekmurja, s posebnim poudarkom na narodnostni tematiki. Najbolj zastopana področja so narodnostna kultura, izobraževanje, ohranjanje izročila, narodnostna politika, gospodarstvo, kmetijstvo, varovanje okolja ipd. Ob sredah se izmenjujejo rubrike Gospodarstvo – bogastvo, Sejalec, Na zdravje, Šolska klop in rubrika z naslovom Spominjamo se …, ob petkih pa rubriki Naša dediščina in Med nami živijo.

30. člen
...
(2) Iz državnega proračuna se financirajo:
- del narodnostnih programov v deležu, ki se ne financira iz prispevka, pri čemer se namenska sredstva iz državnega proračuna v letni višini, ki ustreza vrednosti 10 odstotkov zneska prispevka, zbranega v prejšnjem letu, lahko uporabijo izključno za financiranje narodnostnih programov;

https://pisrs.si/pregledPredpisa?id=ZAK...

nejc_nejc ::

prej so odpuscali menedžment sedaj se jim pa isto dogaja
najedli se bodo, kar so si narocili

FireSnake ::

Telbanc je izjavil:

Sam se bojte naslednjih volitev.

Nimamo se česa bati.
Preživeli smo 4 leta golobarije, ko je davčni bič pokal po naših plečih. Nikoli ne more biti več slabše, kot je bilo v času golobje hunte.

Tako, da brez osnove strašiš.
In samo ti zganjaš neko paniko. Drugi smo povsem mirni.

Do sedaj gre super! Si predstavljaš, da do sedaj nismo dobili še nobenega davka? NORO!

nejc_nejc je izjavil:

prej so odpuscali menedžment sedaj se jim pa isto dogaja
najedli se bodo, kar so si narocili

Pa ta vlada je ciciban varianta, kar se kadrovanja tiče. Koliko pa so popucali? Skoraj nič, samo najnujnejše. Veliko bolj temeljito bi morali. Ministrstvo za dolgotrajno prihodnost je komplet bilo za odstrel. Pa jih niso nagnali na cesto. Pa to je samo vrh ledene gore ..... kje je vsa ostala politično nastavljena golazen?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Big_Al ::

dussan je izjavil:

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem...

+1

V celoti se strinjam z zapisanim in dodam še moj prispevek iz leta 2020.

https://slo-tech.com/forum/t588563/p678...

in kot sem že leta 2020 zapisal, zapišem še 1x v letu 2026:

Pri RTV SLO in prispevku ne gre toliko za to kaj jaz pa ti rada gledava na TV. Dokler ti to ne potegne je debata o vsem drugem povezanem z RTV SLO nesmiselna.

delavec44 ::

Normalno, gre za davek. Nima veze če meni in tebi nič ne koristi.

deepsick ::

Kakšne rokavice? Kaj se kregate glede volitev, saj pa je Golob spet zmagal... Pojma nimam, kaj se je zgodilo potem, da ni mandatar, razložite časovnico?

karafeka ::

Zgodila se nam je resnica...

V kakšnem smislu se je zgodila resni.ca? In kako je ni pridobil na svojo stran, ker potem bi bil tudi vrhuuunski politični strateg, ne samo vrhuuunski manager. Kaj pa je zdaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: deepsick ()

Mamo 3 vrhunske kolesarje in zaj naj sviram k, namesto da bi jih gledal na RTV?

Pa formula 1 in ostalo. Ni blema bom gledal "mostove", sam naj pol dajo še šport, ne pa tole, na 3 programu, da naj gledam politične oslarije, ki ne zanimajo razen bipolarcev nobenega. Te kozlarije naj pol plačujejo iz proračuna, mene to ne zanima. Prideš po šihtu dam in naj gledam zaj une kak se prepucavajo na nekem brezveznem nivoju, namesto da bi človek odpru 3 program, ki bi prenašal šport. In ta tretji program, to ni zastojn, ta kozarija.

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

Utk je izjavil:

Zdaj ko ni denarja direktorica rtv napoveduje krčenje vsebin. Ne krčenja zaposlenih, krčenje vsebin. Da bo še manj denarja.

Tolk o tem kako so javna rtv, ki dela v javnem interesu. Kurac, delajo v svojem interesu. Niso oni tam da delajo program, oni so tam da jih mi plačujemo, če jih ne bomo plačevali še več, bojo pač delali še manj, pa že tako ne nič.

Nic novega, to so se sli že do sedaj. Ne bodo nepotrebni šefi odpusčali same sebe, sebe odrezali od korita,.... pa četudi krava crkne.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Big_Al je izjavil:

dussan je izjavil:

RTV prispevek plačujem in se ne pritožujem...

+1

V celoti se strinjam z zapisanim in dodam še moj prispevek iz leta 2020.

https://slo-tech.com/forum/t588563/p678...

in kot sem že leta 2020 zapisal, zapišem še 1x v letu 2026:

Pri RTV SLO in prispevku ne gre toliko za to kaj jaz pa ti rada gledava na TV. Dokler ti to ne potegne je debata o vsem drugem povezanem z RTV SLO nesmiselna.

Zarad gluhonemih rabimo 3000 zaposlenih, za podnapise, ki ti jih danes aplikacija avtomatsko generira praktično zastonj?

Ne, ne gre se za to kaj radi gledamo. Gre se za informativni program, ki je navadna pralnica možganov. Zarad mene se lahko tudi samo informativni program ukine, vse tam zaposlene pomeče na cesto, in bom srečen. Tudi če prispevek ostane enak.

E to, dobra ideja, podpiram, da se ukine samo informativni program. Tiste prenose iz parlamenta pa naj pustijo, da lahko iz prve roke vidimo "sposobnost" poslancev.

In kaj bo potem ko desna hunta prevzame RTV, namesto leva, bo pol desna pralnica možganov. Ne rabiš bit pameten. Zakaj misliš da bojo nastavli desne skrajneže v RTV.

Tiste prenose poslancev, si pol sam plačaj. Brihtna buča. Jaz bi gledal Vulleto, Tour...

Zgodovina sprememb…

Če se ukine informativni program, nimajo kaj prevzet. Niti ne bi bilo več interesa.

Vuelto in tour lahko gledaš na komercialnih televizijah. Če jih pa že prenaša rtv, mora z njimi zaslužit, to ni strošek, ampak dober posel. Reklam med prenosi nimajo nič manj kot komercialne televitije.

Desna ima novo24 in planet. Naj si še leva kaj umisli.

Tiste prenose iz parlamenta so pa itak že tako omejili, da je komaj kaj v živo. Ampak bolj objektivno od teh prenosov ne gre, pa si lahko potem vsak sam ustvari svoje mnenje.

Za šport je pa majčken prepozno, so že drugi pobrali smetano.

BuDi79 ::

Generalna direktorica RTV Slovenija Natalija Gorščak uknja informativni oddaji obeh RTV-jevih regionalnih centrov Kopra in Maribora, torej Primorsko kroniko in Tele M.

vir: Evgenija Carl

fikus_ ::

Naj ukinejo se sami sebe.
Molzli bodo tako dolgo,kot se bo dalo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

karafeka je izjavil:

Desna ima novo24 in planet. Naj si še leva kaj umisli.

Tiste prenose iz parlamenta so pa itak že tako omejili, da je komaj kaj v živo. Ampak bolj objektivno od teh prenosov ne gre, pa si lahko potem vsak sam ustvari svoje mnenje.

Za šport je pa majčken prepozno, so že drugi pobrali smetano.

Če ne znajo spravit športa nazaj na RTV, naj zadevo plačuje država. Mene ne bi motla naročnina, če bi lah na RTV gledal šport, kot se spodobi.

Da pa se za to plačuje naročnino zaj, je čista neumnost. (da ne bo pomote, jaz gledam šport, sam ne na RTV) Prizadete bi pa ble komercijalne TV, ker bi se folk delno umaknu z njihovih programov. K teli sigurno nimajo interesa, da RTV špona dobre filme in šport.

Čisto resno vprašam, ne ponuja prav Telemach posebnega mesečnega dostopa do večine športnih vsebin?

Zakaj bi plačeval še komercialne TV (ki kar naprej dražijo pakete) ker bi lah RTV z nekaj sposobnimi ljudmi pokrila šport. Pa tud če bi pol mal dvignili naročnino. Zakaj pol še 70 evrov zraven?

Zgodovina sprememb…

karafeka je izjavil:

E to, dobra ideja, podpiram, da se ukine samo informativni program. Tiste prenose iz parlamenta pa naj pustijo, da lahko iz prve roke vidimo "sposobnost" poslancev.

In kakšen strošek so ti prenosi? Tam 2 nadzorni kameri montiraš in jih daš na program ali net. Zato res ne rabimo rtv-ja.

Telbanc je izjavil:

In kaj bo potem ko desna hunta prevzame RTV, namesto leva, bo pol desna pralnica možganov. Ne rabiš bit pameten. Zakaj misliš da bojo nastavli desne skrajneže v RTV.

Tiste prenose poslancev, si pol sam plačaj. Brihtna buča. Jaz bi gledal Vulleto, Tour...

Že 1000x smo ti razložili: ni prav ne, če so levi ali, če so desni. V nobenem primeru ni prav! To ti že vseskozi pravimo, pa ti še kar ne potegne.
In to je krati tisto, česar ti nočeš razumeti. Zdaj, ko je levo trobilo bila vse od 91' naprej ti je OK.
Zdaj pa cviliš. Takšni ste del težave, ne del rešitve.

Paniko delaš samo ti. Vsi ostali smo popolnoma mirni. Poglej po temi ... samo ti paničariš.

Jajo si noro24tv plačuje sam.
Imej malo ponosa in plačuj še ti svoje trobilo. Kaj imamo ostali s tem? Popolnoma nič!
Aja, po levakarsko .... s tujim denarjem ... kje vse smo to že videli?

Telbanc je izjavil:

Če ne znajo spravit športa nazaj na RTV, naj zadevo plačuje država.

NE!
Svoje trobilo si plačujte sami.

Zgodovina sprememb…

Telbanc je izjavil:

Zakaj bi plačeval še komercialne TV (ki kar naprej dražijo pakete) ker bi lah RTV z nekaj sposobnimi ljudmi pokrila šport. Pa tud če bi pol mal dvignili naročnino. Zakaj pol še 70 evrov zraven?

Še enkrat: že zdaj je to, kar plačujemo, preveč.
Nobene podražitve ampak ukinitev.
In to bo volilno telo na referendumu tudi povedalo.

Big_Al ::

FireSnake je izjavil:

Jajo si noro24tv plačuje sam.

Ni res - plačujem jo tudi jaz in verjetno tudi ti.

FireSnake je izjavil:

NE!

Ne gledam inf. odaje na RTV ker me ne zanimajo. Tko da to ni moja RTV, zaj bo tvoja, pa ti plačuj. 8-) Pa cerkev, pa svoje duhovne, si tud sam plačaj.

Zgodovina sprememb…

sparklyslo ::

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

NE!

Ne gledam inf. odaje na RTV ker me ne zanimajo. Tko da to ni moja RTV, zaj bo tvoja, pa ti plačuj. 8-) Pa cerkev, pa svoje duhovne, si tud sam plačaj.

A ti za cerkev in duhovnike mesecno dobivas kaksno poloznico. Jaz je namreč ne, nimam nobenih obveznosti.

Telbanc je izjavil:

FireSnake je izjavil:

NE!

Očitno si ti svoje plačuješ. Lepo to! Podpiram!
Jaz, za moje, ne dobivam nobene položnice.

Bomo vse porihtal, tko ko ste vi sindikate. Kdor bo hodu u cerkev bo dobu položnico. :D

Financiranje duhovnikov pa se bo ukinlo. Sam ti počakaj. Obdavčli bomo cerkve.

Zgodovina sprememb…

Kdo je to vi in mi?
Vseskozi zganjaš neko paniko histerijo in groziš, kaj se bo zgodilo.
Dajmo si priznati: si popolnoma nepomembne trol, ki ne odloča o ničemer (na srečo).

Napovedal si še sto stvari. Nič od tega, kar si napovedal, se ni uresničilo. Popolnoma nič.

Si le trol, ki zganja paniko, histerijo in grozi.
Umiri se malo, da se tema povrne na normalno raven. Vsi drugi smo strpni samo ti nekaj skačeš.

Zgodovina sprememb…

Ko se je šlo za glasove je tudi robertina šla k maši.

feryz ::

Ljudje smo različni.
Če bi jaz gledal rtv, bi me motilo, če bi neke brezvezne športne dogodke prikazovali. Katerokoli šport.
Še posebej zato, ker gre za to kar nekaj denarja, prenosi niso poceni.
Ampak ker ne gledam, me ne moti. Če jih, ali če jih ne.

Telbanc je izjavil:

Bomo vse porihtal, tko ko ste vi sindikate. Kdor bo hodu u cerkev bo dobu položnico. :D

Financiranje duhovnikov pa se bo ukinlo. Sam ti počakaj. Obdavčli bomo cerkve.

Ja pa naj. Kaj skoz to cerkev vlačiš v temo? Kdo jo sploh rabi?

To da si veren nima veze z levimi in desnimi. Mindblown :))

To da si veren nima veze z levimi in desnimi
.

jbg, 50 let podlage je nardilo svoje 8-)

Evropejci najbolj poznajo znamenite bitke iz druge svetovne vojne, kot so bitka za Stalingrad, bitka pri Kursku in bitka na Neretvi. Sočasno je na drugem koncu sveta, v Tihem oceanu, prav tako potekal spopad epskih razsežnosti med ZDA in Japonci. Po začetnih uspehih Japoncev je poleti leta 1942 prišlo do pomorske bitke pri atolu Midway....
Tekst na Rtv365 za film Bitka za Midway na netu.

Zgodovina sprememb…

asdf_jklc ::

Kar se mene tice, je vse skupaj farsa - na koncu bomo placal vec. Bi pa bil zelo vesel, ce bi se rtvslo v celoti ukinal - od radia do vseh treh kanalov. Js ga ne rabimo, ne gledam. Ce ga, ga zakodirajte pa kdor zeli placa.

feryz je izjavil:

Ljudje smo različni.
Če bi jaz gledal rtv, bi me motilo, če bi neke brezvezne športne dogodke prikazovali. Katerokoli šport.
Še posebej zato, ker gre za to kar nekaj denarja, prenosi niso poceni.
Ampak ker ne gledam, me ne moti. Če jih, ali če jih ne.

Še petič, športni prenosi so donosen posel. Da nimajo denarja in najprej to ukinejo je idiotizem. To lahko naredi samo brezmožganski od države nastavljen komunajzerski direktor.

Od česa živi stotine športnih programov po Evropi?

aytim ::

Namen RTVja ni delati dobiček. To bi moralo biti vsakemu jasno. Enako z zdravstvom

Vsak zdravstveni dom, bolnica, skoraj vsaka šola, vrtec, delajo neke stvari za dobiček, in s tem financirajo ostalo.

Tudi rtv lahko dela dobiček in financira 3000 zaposlenih če hoče. Nam pa tega ni treba plačevat.

anoq ::

Milim tole z RTV slo prispevkom je prava farsa tega režima. Itak je v ozadju politična kontrola nad največjim medijem v Sloveniji kterga bi si radi podredili in zagnali svojo propagandno mašinerijo z strašenjem in lažmi.
Videno že v času korone z tistimi oddajami z izmišljeno polpreteklo zgodovino tistega od SDS hišnega zgodovinarja - Možina, pa tiste paranojični dokumentarc o NLB in izmišljutinami o pranju Iranskega dnarj itd...

Itak pa tako sebi v skledo ne bodo pluval, če ne bo prispevka bodo pa obesli RTV na državni proračun, kar je pa še slabše.

In v poduk vsem, ki mislite, da je RTV slo samo novice in tiste par oddaj v ktere so vas SDS komunisti prepričali, da jih ne marate.
RTV je vse prej kot to, tukaj je filmska produkcija, kulturna produkcija, športna produkcija, zabavna in izobraževalna produkcija, tukaj je vzdrževanje in urejanje arhiva (radijski, filmski, televizijski itd...) za celotno zgodovino rtv, ki bo kmalu upihnila stoto svečko.
RTV je medij vseslovenske kulture!

Zdaj pa bi ga ti, ki se imajo za take velike "domoljube" in so jih pred volitvami polna usta o slovenski kulturi, radi spremenili v politično orodje in uničili del Slovenske zgodovine in kulture.

V politično orodje so ga spremenili že davno. Poleg lepih plač za naše fikuse, ki jih je tam 10x preveč.

Ostala produkcija naj pa preživi na trgu.
««
108 / 109
»»