» »

Northbridge coolin

Northbridge coolin

metro ::

Hello, čez dve uri bom dal delat vodni blok z na northbridge, mam že vse zrisan sam še mere razmaka med luknjami mi falijo. Mam plato EPOX 8RDA+ ampak mislim da, imajo vse plate isti razmak. Če je kje ker heroj, ki ve za mere lepo prosim, da mi jih napiše.

LP minimetro

metro ::

Sm dognal da je razmak 60 mm.

:)) Hvala vsem, brez vaše pomoči mi nebi uspelo8-O

morphling1 ::

Si dognal malo narobe, razmak med centri lukenj je 59 mm :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

DjTonic ::

Da malo obudim temo. Zanima me, če kdo ve kje bi lahko kupil Titana, ki je na spodnji sliki. Ful lepo mi deluje.;)

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: Predator ()

ferdo ::

kolko je premer luknje?

steev ::

Pomoje da je 3mm:\
:|

smilyxx ::

DjTonic: Točno tak ventilator imam jest na Herculesovi graficni. S tem da ga ne bom menjal vsaj dokler je se v garanciji...

PS: Edina razlika je v tem, da je na nalepki na mojmu ventilatorju narisan obraz...(mogoce tudi razmak med luknjami) :)

Lp
Save water.
drink beer.

Aha se mi je zdel nekam znan, sem ga videl že nekje. Ce kdo ve kje jih prodajajo se priporočam. ;)

Drugače pa bom kar pra-stara rebra od cpu coolerja razrezal in namontiral gor Sunona 40x40, pa bo samo višina me malo matra zaradi Zalmana 7000A.

robio ::

Mislim da je to to: link

tiborrr ::

Luknja je 4mm, torej M4 (zato delamo M4 navoje).
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Boki_ ::

Eno vprašanje. Ker sem danes dobil cel kup ventov in reber, bi vas vprašal, kako naj odstranim rabra z NB-ja?
A bo dobro, če nova pritrdim s termalno pasto, na vsak vogalček pa dam zelo malo sekundnega lepila?
I'm back

ferdo ::

moraš povedat, kako so ta rebra pritrjena na matično oz. NB.

NAčeloma ni problem, če tako s sekundnim prilimaš, vendar si omejen pri teži "masi hladilnih reber".
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.

Vesoljc ::

točno tko, pritisk je ful pomemben...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

Hmm sodeč po karakteristikah mi ni preveč všeč. Moti me podatek o glasnosti 28dBA, poraba: 1,56W, kar nekako ne ugaja mojim ušesom. To je približno tak kot legendarni Blue Orb>:D.

Najbolje je, da si naredim kakšno Custom varjano pol bom pa videl :>, kak bo z zmogljivostjo. Naj še omenim, da 40x40 vent že mam, sem ga dobil od frenda zelo poceni pa še Papst je:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DjTonic ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ITX plošča v ATX ohišje

Oddelek: Strojna oprema
5699 (540) x45
»

Kje dobiti najceneje les za mizo

Oddelek: Loža
296253 (5264) ...:TOMI:...
»

Luknje pri socket A in Socke 939?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81375 (1235) rap3r
»

Kje pri nas do vodnih blokov za Xein procesorje?

181834 (1510) tiborrr
»

Srebrno vodno hlajenje

191760 (1525) Pretorijanec

Več podobnih tem