Forum » Hlajenje in modifikacije » Northbridge coolin
Northbridge coolin
metro ::
Hello, čez dve uri bom dal delat vodni blok z na northbridge, mam že vse zrisan sam še mere razmaka med luknjami mi falijo. Mam plato EPOX 8RDA+ ampak mislim da, imajo vse plate isti razmak. Če je kje ker heroj, ki ve za mere lepo prosim, da mi jih napiše.
LP minimetro
LP minimetro
morphling1 ::
Si dognal malo narobe, razmak med centri lukenj je 59 mm :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
DjTonic ::
Da malo obudim temo. Zanima me, če kdo ve kje bi lahko kupil Titana, ki je na spodnji sliki. Ful lepo mi deluje.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Predator ()
smilyxx ::
DjTonic: Točno tak ventilator imam jest na Herculesovi graficni. S tem da ga ne bom menjal vsaj dokler je se v garanciji...
PS: Edina razlika je v tem, da je na nalepki na mojmu ventilatorju narisan obraz...(mogoce tudi razmak med luknjami) :)
Lp
PS: Edina razlika je v tem, da je na nalepki na mojmu ventilatorju narisan obraz...(mogoce tudi razmak med luknjami) :)
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
Aha se mi je zdel nekam znan, sem ga videl že nekje. Ce kdo ve kje jih prodajajo se priporočam.
Drugače pa bom kar pra-stara rebra od cpu coolerja razrezal in namontiral gor Sunona 40x40, pa bo samo višina me malo matra zaradi Zalmana 7000A.
tiborrr ::
Luknja je 4mm, torej M4 (zato delamo M4 navoje).
Don't test the captain's validity or his vulnerability!
Boki_ ::
Eno vprašanje. Ker sem danes dobil cel kup ventov in reber, bi vas vprašal, kako naj odstranim rabra z NB-ja?
A bo dobro, če nova pritrdim s termalno pasto, na vsak vogalček pa dam zelo malo sekundnega lepila?
A bo dobro, če nova pritrdim s termalno pasto, na vsak vogalček pa dam zelo malo sekundnega lepila?
I'm back
ferdo ::
moraš povedat, kako so ta rebra pritrjena na matično oz. NB.
NAčeloma ni problem, če tako s sekundnim prilimaš, vendar si omejen pri teži "masi hladilnih reber".
NAčeloma ni problem, če tako s sekundnim prilimaš, vendar si omejen pri teži "masi hladilnih reber".
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
.: I can`t believe the news today :.
Vesoljc ::
točno tko, pritisk je ful pomemben...
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
Hmm sodeč po karakteristikah mi ni preveč všeč. Moti me podatek o glasnosti 28dBA, poraba: 1,56W, kar nekako ne ugaja mojim ušesom. To je približno tak kot legendarni Blue Orb.
Najbolje je, da si naredim kakšno Custom varjano pol bom pa videl :>, kak bo z zmogljivostjo. Naj še omenim, da 40x40 vent že mam, sem ga dobil od frenda zelo poceni pa še Papst je
Najbolje je, da si naredim kakšno Custom varjano pol bom pa videl :>, kak bo z zmogljivostjo. Naj še omenim, da 40x40 vent že mam, sem ga dobil od frenda zelo poceni pa še Papst je
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DjTonic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ITX plošča v ATX ohišjeOddelek: Strojna oprema | 699 (540) | x45 |
» | Kje dobiti najceneje les za mizoOddelek: Loža | 6253 (5264) | ...:TOMI:... |
» | Luknje pri socket A in Socke 939?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1375 (1235) | rap3r |
» | Kje pri nas do vodnih blokov za Xein procesorje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1834 (1510) | tiborrr |
» | Srebrno vodno hlajenjeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1760 (1525) | Pretorijanec |