Forum » Loža » Naročanje preko Aliexpress
Naročanje preko Aliexpress
Temo vidijo: vsi
predi ::
Moje je prišlo kot običajno. 31.1. naročil 8 stvari, poslali so 2.2., 12.2. je bil paket pri meni. Uvoz je bil med 8.2. in 9.2.
Assass1n ::
Verjetno je ExpressOne zagužvan, nekaj paketov naročeno podobni čas sem dobil v 14dneh katere je dostavil DHL, enega od EO sem dobil po dobrem mesecu.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
Technics ::
Kitajsko novo leto jebe,tak je isto vsako leto...pol marca pa se spet sprosti in gre hitreje skoz.
IMBB ::

stara mama ::
Tele napovedi dajatev (IOSS, carine, ipd...) zgleda vplivajo zelo pozitivno na promet kitajcev.
Vsi na zalogo naročajo robo, ki je ne rabijo.
Dokler pa oni dajejo uporabniško izkušnjo na prvo mesto (brez tega jim promet pade),
vrjamem da se za končnega potrošnika pri teh velikih trgovcih tud po 1. juliju ne bo spremenilo popolnoma NIČ.
Vsi na zalogo naročajo robo, ki je ne rabijo.
Dokler pa oni dajejo uporabniško izkušnjo na prvo mesto (brez tega jim promet pade),
vrjamem da se za končnega potrošnika pri teh velikih trgovcih tud po 1. juliju ne bo spremenilo popolnoma NIČ.
Ekologija™ in Trajnost™
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stara mama ()
enavlaka ::
Zakone so zlobirali veliki trgovci (kšeftarji) s kitajsko robo. Naj bodo carine in davki proporcionalni velikim, pa se lahko pogovarjamo, do takrat pa je to samo nateg in omejevanje konkurence.