Forum » Pomoč in nasveti » Nova namestitev OS-ja in Bank@net
Nova namestitev OS-ja in Bank@net
Gates ::
Lp, uporabljam Firefox in Bank@net. Rad bi na novo namestil operacijski sistem in me zanima, kako lahko naredim backup vseh vnešenih obrazcev (TRR, namen plačila itd.). Ali se vsi podatki shranjujejo v mapi "Profiles". Hvala za odgovor.
Trenutno uporabljam Windows 7. Naložil bi Windows 8.1. Želim pa, da se shranijo vsi podatki, ki sem jih vnesel.
Torej na Windows 7 želim narediti backup Firefoxa. Želim shraniti vse podatke, ki sem jih vnesel v polje. Namen plačila, Transakcijski račun, ime plačnika. Skratka te stvari. Rad pa bi namestil na računalnik Windows 8.1 in neželim, da se vsi ti podatki zbrišejo. Kako naredim backup?
fosil ::
A to je banka za fizične osebe?
Te stvari se shranjujejo na njihovih strežnikih, firefox nima veze s tem.
Te stvari se shranjujejo na njihovih strežnikih, firefox nima veze s tem.
Tako je!
fosil ::
Ja skopiraš mapo profiles.
Samo ne razumem zakaj raje ne shraniš teh obrazcev v sami spletni banki?
Samo ne razumem zakaj raje ne shraniš teh obrazcev v sami spletni banki?
Tako je!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35991 (10458) | kow |
» | Po neumnosti v Firefoxu izgubil vse zaznamke in gesla. Kako jih dobiti nazaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2159 (1896) | refosk |
» | Kopiranje certifikata FirefoxOddelek: Pomoč in nasveti | 1828 (1705) | konspirator |
» | Samodejno odpiranje straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2718 (2578) | GTX970 |
» | Klik certifikat .. izginil?? O_oOddelek: Omrežja in internet | 4749 (4099) | Twix |