Forum » Navijanje » OVERCLOCKING HELP needed. ;-) abit nf7.. athlon 1700 (jiuhb serija).... kingmax ddr 400Mhz..
OVERCLOCKING HELP needed. ;-) abit nf7.. athlon 1700 (jiuhb serija).... kingmax ddr 400Mhz..
aawawa ::
Kot mi rekel luni, ste tu maheri. ;)
Naj mi en pove prosim, kolk naj cesa nastavim, da bo overclockanje "uspesno".. ;-)
konfiguracija sledeca.. :
ABIT NF7 / Athlon 1700 (jiuhb serija) / kingmax DDR 400 Mhz / radeon9000 pro 128/
Pa plz! z cim manj kraticami, ker nisn neki "overclocker", bolj wannabe sele.. ;-)
LP vsem na forumu etc..
L8rz! ;-)
ps.: dajte malo pokomentirat te rame, kingmax DDR 400 Mhz.. (256 Mblahko dobim po 20.000 sit.. garancija kao dozivotna.. se to splaca/nesplaca.. ce bi kdo kupo (ce se splaca) naj pove.. etc)
;-)
Naj mi en pove prosim, kolk naj cesa nastavim, da bo overclockanje "uspesno".. ;-)
konfiguracija sledeca.. :
ABIT NF7 / Athlon 1700 (jiuhb serija) / kingmax DDR 400 Mhz / radeon9000 pro 128/
Pa plz! z cim manj kraticami, ker nisn neki "overclocker", bolj wannabe sele.. ;-)
LP vsem na forumu etc..
L8rz! ;-)
ps.: dajte malo pokomentirat te rame, kingmax DDR 400 Mhz.. (256 Mblahko dobim po 20.000 sit.. garancija kao dozivotna.. se to splaca/nesplaca.. ce bi kdo kupo (ce se splaca) naj pove.. etc)
;-)
morphling1 ::
Sam to na hitr, da komentiram Kingmaxa. Ta ram ni nič posebnega, vsak samsung pc3200 je boljši. Razen če nisi zamešal z Kingstonom, ta je pa dober :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
aawawa ::
ok nekaj vem vec.. se pravi, se z temi rami sploh splaca navijat.. al so ku** cisti...? pa nisem se zmoto, res so kingMAX.. (zau). ;=) res ap tud da se podarjenemu konju ne gleda v zobe ;))) torej, se da clockat to konfiguracijo, al ne. ce se, kolko, pa kake nastavitve priporocas/te..
tnx in advance...
tnx in advance...
Golden eye ::
Ja itak da se da se da navit. Postopoma navijaj to pomeni da počasi dviguj FSB in množilnik ter voltažo če je sistem nestabilen!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri navijanju AMD & A8N-EOddelek: Navijanje | 857 (755) | himera |
» | Katera maticna za OC?!?!Oddelek: Navijanje | 1017 (917) | MrGTO |
» | Katere rame bi izbraliOddelek: Kaj kupiti | 1198 (1020) | MEDENA |
» | Ce ze vsi stem vodnih norijo, bom pa se jst pokazuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1039 (664) | Tic |
» | Test raidaOddelek: Strojna oprema | 1275 (1062) | pucvoler |