Forum » Programska oprema » Google Chrome - nedavno zaprto
Google Chrome - nedavno zaprto
HyperGL ::
Nova verzija, nove smeti...
je možnost izklopiti sličice zadnjih zaprtih strani, ko ustvarim nov zavihek? Prej je bilo idealno, nekje skrito v kotu, ko sem kaj potreboval sem kliknil puščico in zadeva je prikazala zadnjih 10-15 zaprtih strani... Zakaj moram sedaj gledat sličice?
je možnost izklopiti sličice zadnjih zaprtih strani, ko ustvarim nov zavihek? Prej je bilo idealno, nekje skrito v kotu, ko sem kaj potreboval sem kliknil puščico in zadeva je prikazala zadnjih 10-15 zaprtih strani... Zakaj moram sedaj gledat sličice?
Uspelo mi je ugotoviti, kako izključiti to novo "funkcijo" v google chrome-u... Če ne želimo, da se nam prikazujejo nedavni ogledi spletnih strani ob odprtju novega zavihka, lahko to storimo s tem da izklopimo naslednjo funkcijo:
S tem izgubimo nekaj "naprednejših funkcij", kot je instantni prikaz iskanih nizov v iskalni vrstici. Sam jih ne pogrešam...
S tem izgubimo nekaj "naprednejših funkcij", kot je instantni prikaz iskanih nizov v iskalni vrstici. Sam jih ne pogrešam...
mgermo ::
Ali pa če inštaliraš tab redirect in si nastaviš katero stran (google) naj odpre v novem zavihku.
111111111111 ::
@HyperGL
Najlepša hvala za tale hint, bentim že 3 dni, kaj so šli to spreminjat, pa se mi ni dalo pogledat, če se da dobit nazaj.
Še enkrat hvala, tole takoj spremenimo.
Najlepša hvala za tale hint, bentim že 3 dni, kaj so šli to spreminjat, pa se mi ni dalo pogledat, če se da dobit nazaj.
Še enkrat hvala, tole takoj spremenimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Po novem so očitno ukinili še to možnost... kakšne ideje kako ponovno obiti to "težavo"? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odpiranje portov??Oddelek: Omrežja in internet | 3554 (1054) | Voluharr |
» | Excell pomik v celiciOddelek: Šola | 948 (762) | klemenSLO |
» | Procesor + matična za ~250 eurOddelek: Kaj kupiti | 3262 (2643) | pirlo |
» | Ne morem dostopat do računalnika izven LAN-aOddelek: Omrežja in internet | 1334 (1040) | Old Spice |
» | Google error (zgolj zanimivost)Oddelek: Omrežja in internet | 783 (783) | paljer |