Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev win8- ponovni zagon
Namestitev win8- ponovni zagon
uporabniik ::
Pozdravljeni,
Zanima me, namreč ko začnem nalagati windows 8, se mi računalnik ponovno zaganja. V biosu sem preveril, če slučajno ne laufam, v ahci načinu, vendar je OK. Disk sem priklopil, tudi na drugi port, vendar brez učinka. Stestiral sem rame in disk, ki pa so vredu. Enako mi naredi tudi, če želim naložiti windows 7.
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Hvala,
Lep pozdrav, uporabnik
Zanima me, namreč ko začnem nalagati windows 8, se mi računalnik ponovno zaganja. V biosu sem preveril, če slučajno ne laufam, v ahci načinu, vendar je OK. Disk sem priklopil, tudi na drugi port, vendar brez učinka. Stestiral sem rame in disk, ki pa so vredu. Enako mi naredi tudi, če želim naložiti windows 7.
Mogoče kdo ve v čem je problem?
Hvala,
Lep pozdrav, uporabnik
Engineer_ ::
ahci način mora bit vklopljen. izklapljalo se ga je le v času windows xp.
Si 100% zagnal iz dvd-ja oziroma usb ključka (odvisno kje imaš inštalacijo)? Si 100% prepričan da je ta inštalacija ok, da ni poškodovana? Kaj se zgodi če isti medij vstaviš v drug računalnik...ali tam deluje, ali pa se tudi zaganja v neskončnost?
Si 100% zagnal iz dvd-ja oziroma usb ključka (odvisno kje imaš inštalacijo)? Si 100% prepričan da je ta inštalacija ok, da ni poškodovana? Kaj se zgodi če isti medij vstaviš v drug računalnik...ali tam deluje, ali pa se tudi zaganja v neskončnost?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Browser v peskovnikuOddelek: Informacijska varnost | 1789 (1191) | diler515 |
» | PCI kartica IDE RAID ne pa klasična PCI IDEOddelek: Strojna oprema | 1624 (1222) | solatko |
» | win 7 se ne zazeneOddelek: Operacijski sistemi | 1486 (1369) | solatko |
» | TEŽAVE Z DISKOM.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (989) | mladec |
» | Asus M2N-E Bios updateOddelek: Strojna oprema | 1978 (1545) | djordjevic |