Forum » Loža » Monster Energy Gear
Monster Energy Gear
subby ::
Zdravo
a je kdo mogoče v trenutni promociji vnovčil obročke?
meni nekaj ni jasno.. zbral sem jih dovolj za pulover, zdaj pa na njihovi strani piše zaslov, kam poslat samo "Monster Energy PO Box Address: p.p. 450 1001 Ljubljana Slowenien"
Je to legit naslov ali kaj manjka?
a je kdo mogoče v trenutni promociji vnovčil obročke?
meni nekaj ni jasno.. zbral sem jih dovolj za pulover, zdaj pa na njihovi strani piše zaslov, kam poslat samo "Monster Energy PO Box Address: p.p. 450 1001 Ljubljana Slowenien"
Je to legit naslov ali kaj manjka?
borisk ::
poštni predal 450
1001 ljubljana
slovenija
naslov zgleda čist pravi. tudi sam lahko najameš poštni predal, dajo ti številko, ki je prosta.
mepa zanima kako lahko piješ tole monster zadevo, sam sem kar ljubitelj energijskih pijač (vsaj 3 pločevinke na teden) ampak monster mi je pa ogaben do kraja...
1001 ljubljana
slovenija
naslov zgleda čist pravi. tudi sam lahko najameš poštni predal, dajo ti številko, ki je prosta.
mepa zanima kako lahko piješ tole monster zadevo, sam sem kar ljubitelj energijskih pijač (vsaj 3 pločevinke na teden) ampak monster mi je pa ogaben do kraja...
subby ::
meni so pa ostali ogabni pa še monster je od vseh najbolj cenovno ugoden
ok torej kot naslov sam napišem:
Monster Energy
P.P. 450
1001 Ljubljana
tko ok?
ok torej kot naslov sam napišem:
Monster Energy
P.P. 450
1001 Ljubljana
tko ok?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PO Box - ali obstaja slovenski ekvivalent?Oddelek: Loža | 6276 (2113) | pirx |
» | Red bull vs. druge energetske pijače (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20595 (12640) | Jst |
» | Monster Energy (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17097 (10067) | Starcraft|| |
» | Prijava spletne straniOddelek: Informacijska varnost | 3370 (2175) | Gost |
» | Dohodnina- kam poslat (naslov)Oddelek: Loža | 1315 (1167) | CWIZO |