Forum » Strojna oprema » problem z radeon hd 7870
problem z radeon hd 7870
kkaakkttuuss ::
spet imam problem, tokrat z grafično msi radeon hd 7870.
Naložil sem driverje iz original cd-ja, ki je prišel zraven, a ko sem igral battlefield 3 je deloval s 10fps, na low nastavitvah. Odištaliram driverje, naložim najnovejše iz AMD-jeve strani, rezultat isti. Kartico mi windowsi zaznajo pod hardwarom. Tudi ventilator na njej se vrti. fps ji niso nič boljši pri drugih igrah.
Zdi se mi da deluje samo integrirana intelova grafika
Sistem
i5 4430
msi radeon hd 7870 2gb
2x4 gb rama
Gygabyte plošča
Naložil sem driverje iz original cd-ja, ki je prišel zraven, a ko sem igral battlefield 3 je deloval s 10fps, na low nastavitvah. Odištaliram driverje, naložim najnovejše iz AMD-jeve strani, rezultat isti. Kartico mi windowsi zaznajo pod hardwarom. Tudi ventilator na njej se vrti. fps ji niso nič boljši pri drugih igrah.
Zdi se mi da deluje samo integrirana intelova grafika
Sistem
i5 4430
msi radeon hd 7870 2gb
2x4 gb rama
Gygabyte plošča
Brias ::
kabel za monitor na motherboard-u :)
ampak hkrati komplimenti hw integrirani grafi .... bf3@10fps he he he
ampak hkrati komplimenti hw integrirani grafi .... bf3@10fps he he he
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brias ()
NightHawk ::
Jest igram Doto 2 na 1080p high z haswell grafiko. Edina igra v kateri premaga AMDjevo 5800k. Ti kar nazaj na motherboard priklopi :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NightHawk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera grafična kartica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 20919 (17134) | nuclear |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12085 (11231) | freesty |
» | Katero rabljeno (ali novo graficno)? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17898 (16187) | Janac |
» | Grafična kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7831 (6277) | miraldi |
» | CPU+RAM+GPU+MATIČNA PLOŠČA = ~400€Oddelek: Kaj kupiti | 4416 (3919) | matic492 |