Forum » Programiranje » [Android] MojObjekt shraniti v file
[Android] MojObjekt shraniti v file
piki12 ::
Pozdravljeni za android hočem shraniti MojObjekt ki ni sestavljen z osnovnih tipov v file. Seveda sem poizkušal na več različnih načinov, vendar ne gre ker tip Paint ne podpira serilizacije, trudil sem se z vmesnimi razredi, vendar ne dela vedno mi javi napako. Mogoče obstaja kak način ki bi direktno objekt zapisal v file ;(
- zaklenil: Mavrik ()
urosz ::
hint: v Javi lahko serializiraš vsak objekt razreda, ki implementira vmesnik Seriazable.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urosz ()
ja ali obstaja še kašen način za shranjevati objekte brez serializable, sedaj sem naredil ene 5 dodatnih classov pa obopujem :(
vem :) ker ne morem zaradi tega shranit objekta zaradi tega normalno, problem je ker tudi če naredim vmesnik,
primer
public class SPath extends Path implements Serializeble{} , potegne za sabo marsikaj problemov, ker za sabo potegne še več ostalih razredov ?
primer
public class SPath extends Path implements Serializeble{} , potegne za sabo marsikaj problemov, ker za sabo potegne še več ostalih razredov ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Android] Nov tip shranjevanja slikeOddelek: Programiranje | 2175 (1299) | urosz |
» | PHP in objektno programiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 12041 (10508) | kivi113 |
» | ASP.NET C# - kako ustvariti skupno funkcijo?Oddelek: Programiranje | 941 (701) | nuclear |
» | [c#] DESCryptoServiceProvider key v fileOddelek: Programiranje | 1065 (992) | BlueRunner |
» | c++: shranjevanja strukture(razreda) na disk v enem kosuOddelek: Programiranje | 1113 (1022) | rasta |