Forum » Pomoč in nasveti » HP 6735s crn zaslon
HP 6735s crn zaslon
Mina29 ::
Pozdravljeni.
Imam veliki problem. Namrec prensoniik se mi od danes zjutraj kau prizge ob tem utripa gumb Caps lock in lucka na racunalniku utripa oranzno, medtem ko ekran ostaja crn kot da se ni prizgal. Racunalnik je sicer star 3 leta. Zaradi pregrevanja ze uporabljam hladilno usb plosco.
Zanima me ce je kdo slucajno podoben problem ali kdo ve kaj naj bi bilo narobe.
Vnaprej hvala za odgovore:)
Lp
Imam veliki problem. Namrec prensoniik se mi od danes zjutraj kau prizge ob tem utripa gumb Caps lock in lucka na racunalniku utripa oranzno, medtem ko ekran ostaja crn kot da se ni prizgal. Racunalnik je sicer star 3 leta. Zaradi pregrevanja ze uporabljam hladilno usb plosco.
Zanima me ce je kdo slucajno podoben problem ali kdo ve kaj naj bi bilo narobe.
Vnaprej hvala za odgovore:)
Lp
Lucio ::
Serijska napaka tega prenosnika.
Imam enega tudi sam in je težava v hlajenju, saj se grafični čip pregreva.
Motherboard failure pomeni tisto utripanje.
Jaz sem ga že parkrat razstavil in segrel grafični čip pa je delovalo za par dni potem pa spet fuč, tako da predlagam da nabaviš novega.
Imam enega tudi sam in je težava v hlajenju, saj se grafični čip pregreva.
Motherboard failure pomeni tisto utripanje.
Jaz sem ga že parkrat razstavil in segrel grafični čip pa je delovalo za par dni potem pa spet fuč, tako da predlagam da nabaviš novega.
CallMeAl ::
Imam enako izkušnjo kot Lucio. S tem postopkom sem laptop oživil za par mesecev: (grafični čip lahko segreješ tudi na kakšen drug način), ampak to je loterija... lahko je več ali manj. Tudi jaz predlagam, da začneš iskati novega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Iščem nekoga, ki popravlja grafičneOddelek: Pomoč in nasveti | 6192 (4680) | bluefish |
» | Prenosnik HP ProBook 4710s tezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1842 (1334) | T-Mac |
» | Prenosnik, crni zaslon. Kaj je narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4209 (3555) | SmeskoSnezak |
» | Kaj narediti z prenosnikom, ki se ne prižge ? Popravilo, prodaja po delih ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 5120 (4674) | ;-) |
» | Geforce 2MXOddelek: Pomoč in nasveti | 897 (706) | Senitel |