Forum » Loža » Poroka_Kdaj dati darilo?
Poroka_Kdaj dati darilo?
miraldi ::
V soboto greva z mojo na znančevo poroko.
Sedaj pa sem malo v dilemi kdaj je primeren čas dati darilo. Takoj po poroki ali morda po kosilu?
Kdaj ste vi dali poročno darilo?
Sedaj pa sem malo v dilemi kdaj je primeren čas dati darilo. Takoj po poroki ali morda po kosilu?
Kdaj ste vi dali poročno darilo?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb
RTX 4070ti
32Gb
Runnagain ::
Preden se začne večerni del oz. po zaključenem začetnem sprejemu pred slavjem v gostišču zvečer.
To je po zaključenih ceremonijah oz. ko sta že mož in žena...takrat se jima tudi uradno čestita.
To je po zaključenih ceremonijah oz. ko sta že mož in žena...takrat se jima tudi uradno čestita.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Runnagain ()
black ice ::
Ponavadi takrat, ko se je prišlo v gostišče/restavracijo oz. kjer je potekalo nadaljnje slavje.
Edit: je že Runnagain (lepše) razložil.
Edit: je že Runnagain (lepše) razložil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: black ice ()
mihaf ::
Preden se začne večerni del oz. po zaključenem začetnem sprejemu pred slavjem v gostišču zvečer.
Mimogrede, sedaj je moderno, da kot svat dobiš vabilo, vendar si vabljen le na obred, ne pa tudi na večerjo.
Prinesi darilo, zapolni cerkev in pojdi lačen domov. Novodobna Slovenija.
Runnagain ::
Mimogrede, sedaj je moderno, da kot svat dobiš vabilo, vendar si vabljen le na obred, ne pa tudi na večerjo.
Prinesi darilo, zapolni cerkev in pojdi lačen domov. Novodobna Slovenija.
Takrat si darila ne zaslužita oz. je darilo moja čestitka po pošti!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Runnagain ()
mihaf ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Je ptič? Je žuželka? Ne, gre za mikro dron s pluhatajočimi kriliOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5318 (4144) | vostok_1 |
» | civilna poroka in organizacija - predlogiOddelek: Loža | 3660 (3267) | branc |
» | kazanje oprsja med sestrami... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31039 (25592) | jype |