» »

Poklicna matura - zimski rok

Poklicna matura - zimski rok

bananaman12 ::

Zanima me če sedaj ne naredim poklicne mature v jesenskem roku ali je treba plačati da se lahko prijaviš na zimski rok?

Gladi ::

Ja.

lebdim ::

na vsako tako stvar se je treba prijaviti in oddajati prijavnice ... hehe, brez birokracije ne gre ...

slovenc1234 ::

Sposodil si bom kar to temo. Maturi opravljam v jesenskem roku danes je biu ustni del iz strokovnega predmeta. Prvo vprašanje sem znal v nulo tko, da 12 pik zagotovljenih. Drugo bol na pol, tretjega nisem znal. Zanima me, če je možno, da z pisnim delom tega istega izpita zlezem čez? Če se na maturi rezultati seštevajo. V primeru, da mi pri ustenem pri drugem vprašanju ne dajo vsaj polovico ( možnih je bilo 16 pik pri drugem vprašanju) tistih 8 pik, ki jih še rabim do pozitivno. No v primeru, da mi jih ne dajo ali je možno, da potem znam pisno tolk dobr, da zlezem skozi tudi ustno? Opravljam pa poklicno maturo.

Zgodovina sprememb…

matobeli ::

Pri splošni maturi je ustni del vreden cca 20% skupnih točk, pisni pa 80%. Torej DA, tudi če dobiš na ustnem 0 točk se da. Pisnega moraš pisati nekje 75%(dejanskih 50% od skupnega). Pa itak nikoli ni 50% za pozitivno ampak manj.

lebdim ::

ustni del je vedno vreden 20%, pisni pa 80% ... tako da, če boš pisal pozitivno, imaš predmet praktično že opravljen ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Maturutetni tečaj

Oddelek: Šola
153546 (3177) trancer01
»

Matura (strani: 1 2 )

8111854 (9166) Zajec123
»

Poklicna matura 2013 (ekonomsko komericalni tehnik)

114139 (3990) Kurzweil
»

Matura 2010 (strani: 1 2 3 )

10514685 (10602) Jebac18
»

Tema jutrišnje mature iz SLO

214960 (4538) Mediator

Več podobnih tem