Forum » Izdelava spletišč » Wordpress skrij kategorije
Wordpress skrij kategorije
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
aljaz92 ::
Izdelal sem dizaj s pomočjo programa Artisteer 3, spletna stran je statična in vsa vsebina izdela s pomočjo strani (pages) in ne objav (posts). Težava se mi pojavi ko vsebino objavim na prvi strani in mi na vsaki strani na vrhu strani pikaže ime kategorije. Po spletu sem iskal za rešitev in sem našel da morem v datoteki archive.php odstraniti del kode kar sem tudi storil vendar mi še vedno prikazuje naslove kategorij.
Iz tega dela kode sem odstrani dva echo stavka ki naj bi izpisovala naslov kategorij vendar to očitno ni tisti del kode ki sem jo iskal.
Mogoče kdo ve kako zadevo urediti da mi strani en bodo prikazovale imena kategorij?
Iz tega dela kode sem odstrani dva echo stavka ki naj bi izpisovala naslov kategorij vendar to očitno ni tisti del kode ki sem jo iskal.
if (is_category()) { //Stavka za ispis kategorije } elseif( is_tag() ) {
Mogoče kdo ve kako zadevo urediti da mi strani en bodo prikazovale imena kategorij?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP pridobivanje podatkov iz dveh tabel po tujem ključuOddelek: Izdelava spletišč | 1201 (969) | SkIDiver |
» | izpisovanje datotek in sortiranjeOddelek: Programiranje | 813 (635) | cobrica |
» | [PHP]Zajem slike iz direktorijaOddelek: Programiranje | 1261 (1178) | KernelPanic |
» | [PHP]Zajem podatkov iz bazeOddelek: Programiranje | 4126 (3763) | cobrica |
» | Baza & c#Oddelek: Programiranje | 4215 (3273) | xardas |