Forum » Loža » Nizka hitrost interneta - bonbon
Nizka hitrost interneta - bonbon
Grega_K ::
Pozdravljeni,
Trenutno sem na hrvaškem (Krk) in uporabljan bonbon (hrvaški telekom) storitve.
Hitrost mobilnega interneta je ves čas (2G in 3G) pod 0,5 Mb/s, zvečer okoli 0,01 Mb/s, kar se mi zdi izredno počasno.
Moje mnenje je, da prihaja do preobremenitve baznih postaj, a ker česa takega nisem še nikoli doživel, sprašujem za vaše mnenje. Ali menite, da so moje domneve resnične, ali pa je kriva kakšna druga stvar?
Signal je ves čas poln, testiral sem na dveh telefonih.
Trenutno sem na hrvaškem (Krk) in uporabljan bonbon (hrvaški telekom) storitve.
Hitrost mobilnega interneta je ves čas (2G in 3G) pod 0,5 Mb/s, zvečer okoli 0,01 Mb/s, kar se mi zdi izredno počasno.
Moje mnenje je, da prihaja do preobremenitve baznih postaj, a ker česa takega nisem še nikoli doživel, sprašujem za vaše mnenje. Ali menite, da so moje domneve resnične, ali pa je kriva kakšna druga stvar?
Signal je ves čas poln, testiral sem na dveh telefonih.
Lp
Tilen ::
Zakaj pa nisi enostavno aktiviral preko Mobitela ali Simobila? 20GB za 10 EUR. Meni je na Malem Lošinju delovalo ekstremno hitro. Z lahkoto čez 10 Mbit/s. Roaming sem imel preko Mobitela v povezavi s T-Mobile (HR CRONET / HR Mobitel). Preveri pri kakšnem lokalnem prebivalcu, če mu deluje z normalno hitrostjo. Lahko, da je kakšna težava pri ponudniku (Bonbon), ker trenutno ne odpre niti njihove spletne strani.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bonbon internet na hrvaškemOddelek: Omrežja in internet | 5386 (3648) | Daniel |
» | LTE (4G) @ Mobitel (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30266 (22001) | GTX970 |
» | Kateri instant internet na Hrvaškem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 25795 (17440) | klemenSLO |
» | Internet na HrvaškemOddelek: Mobilne tehnologije | 6717 (5973) | Samson |
» | Pet let stara tožba T-2 proti Telekomu dočakala prvi narok (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22479 (19050) | xerian |