Forum » Mobilne tehnologije » Nakup kitajskega mobilnega telefona
Nakup kitajskega mobilnega telefona
Temo vidijo: vsi
Pithlit ::
@Nejkoy 115.69*1.22+ ~6€ = ~147€
@Zlikovec Sej ti vse piše...
2-4 tedne (odvisno kaj izbereš). Za German Express pa baje brez dajatev... in, spet baje, 1-2 tedna. Imho se splača tiste 3€ več dat.
@Zlikovec Sej ti vse piše...
German Express (Zollfrei) [Keine Zollversicheurng nötig! Versand aus China, mit Verfolgungsnummer, Dauer: 7-14 Arbeitstage] €15.79
Registierte Luftpost [Versand aus China,mit Verfolgungsnummer,Dauer:15-30 Arbeitstage] €12.30
DHL Express [Versand aus China, mit Verfolgungsnummer, Dauer: 5-8 Arbeitstage] €17.00
2-4 tedne (odvisno kaj izbereš). Za German Express pa baje brez dajatev... in, spet baje, 1-2 tedna. Imho se splača tiste 3€ več dat.
Life is as complicated as we make it...
urli ::
Kupujem en pocen kitajski telefon in me zanima, če bo BOB delal na teh frekvencah?
2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz
Pa še tole me zanima. Telefon bom naročil iz tule http://eud.dx.com/ (EU skladišče) ampak piše pa, da ima US Adapter. A moram dokupiti nastavek za EU ali je to že zraven? Kupil bom pa najcenejši Lenovo.
2G: GSM 900/1800MHz 3G: WCDMA 900/2100MHz
Pa še tole me zanima. Telefon bom naročil iz tule http://eud.dx.com/ (EU skladišče) ampak piše pa, da ima US Adapter. A moram dokupiti nastavek za EU ali je to že zraven? Kupil bom pa najcenejši Lenovo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: urli ()
Da bo lažje, kupil bom tale telefon http://eud.dx.com/product/lenovo-a399-a... Kakšni komentarji? Ne kupujem ga pa zase, tako da tisti kateremu je namenjen ga bo potreboval za klice/sms/občasen ogled kakšnih slik/občasno gps (navigacija). Ostalo mu ni pomembno. Vem, da je zaslon slab, slaba resolusija, TFT ampak mu to ni pomembno. Pa za 50€ tko ne moreš kaj veliko pričakovati.
Magic1 ::
Dej pust DX pri miru kar se tiče telefonov. Kot prvo, eu direct ni eu skladišče, je le izraz, poslano je vseeno iz Azije.
Kot drugo dobiš najcenejši Lenovo v Šparu za 60€, s garancijo in takoj. Dx zna zeloooooo dolgo trajat.
Kot drugo dobiš najcenejši Lenovo v Šparu za 60€, s garancijo in takoj. Dx zna zeloooooo dolgo trajat.
Magic
Kupujem en pocen kitajski telefon in me zanima, če bo BOB delal na teh frekvencah?
Bo delal pri vseh ponudnikih.
Mimogrede, tist ki mu je namenjen te bo preklel po dolgem in počez. 512MB rama? 4GB placa (to je glih za sistem in pasjanso dost)... GPS na mtk 65*... Če rabi za klice/sms naj nabavi en dumb/feature telefon. Pa naj se ne jajca z low end androidi ker to moraš bit ene posebne sorte mazohist. Najcenej Lumia bo boljša izbira (se začnejo tam nekje 65EUR).
Čisto resno. Stran od tega low end androidnega sranja.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Dej pust DX pri miru kar se tiče telefonov. Kot prvo, eu direct ni eu skladišče, je le izraz, poslano je vseeno iz Azije.
V SPARU prodajo A319, ki je dražji (50€ naj bi bilo max kar je pripravljen dati, v sparu je 60€) in slabši (4" vs 5"). Odpade pa tudi zaradi tega, ker nima GPS. A399 je pač precej novejši in boljši model. Glede garancije pa na pri dx naj ne bi bilo težav (tudi zato želim telefon kupiti pri njih).
OChack ::
flash sale na efoxu in coolicool je pa bil tricky, mislim d aje v 5sekundah vse zginilo, komaj sme kliknil že konc blo, tako da... don't bother :)
sicer pa sme naročil umi emax mini pa da vidimo
sicer pa sme naročil umi emax mini pa da vidimo
Int€l inside, IDIOT Outside
Bo delal pri vseh ponudnikih.
Hvala.
Mogoče kdo ve kako je z EU napajalnikom oz. priključkom? Je že dodan paketu ali je potrebno nastavek dodatno kupiti?
http://eud.dx.com/product/lenovo-a399-a...
Zgodovina sprememb…
Pa sej ti piše... "packing list".
Ja, piše tole...
1 x 2000mAh Battery
1 x USB Cable(90cm)
1 x Charger
1 x User Manual(English / Chinese)
Zgoraj pa Power Adapter: US Plug. Raje vprašam, da ne bo potem težav. Kaj zdaj to poemni? Da je EU priključek + dajo zraven US nastavek ali da je v originalu US nastavek in je potrebno EU nastavek dokupiti??
Zgodovina sprememb…
Dobiš vtikač ki se uporablja na tvojem naslovu.
*edit* vsaj do sedaj je bilo vedno tako. Za ziher jih lahko vprašaš. Al pa reskiraš tiste 3 evre pa kupiš plug posebej v kakem BB al kaj podobnega.
*edit* vsaj do sedaj je bilo vedno tako. Za ziher jih lahko vprašaš. Al pa reskiraš tiste 3 evre pa kupiš plug posebej v kakem BB al kaj podobnega.
Zgodovina sprememb…
Ok, hvala. Bom tvegal in če bo potrebno, kasneje kupil nastavek. Kako je pa s carino? A pri EU direct je ali ne? Sem mislil, da jo ni zdaj pa imam možnost, da za 1EUR doplačam "Import Tax & VAT Insurance", ki naj bi krila davek, če prav razumem? Kaj pravite? Zdaj če bi slučajno carinili in da bi bilo potrebno doplačati 22% je predrago...
Zgodovina sprememb…
To pa jaz na žalost nimam pojma. Ko je nazadnje tulifon prišel z nizozemsko pošto so bile tudi dajatve obračunane.
thramos ::
DX EU direct ni iz evropskega skladišča, ampak iz Kitajske z nizozemsko pošto. Meni je carina obračunala vhodne dajatve. Iz recimo Coolicool EU skladišča pa je prišlo z DHL brez dajatev. Zraven pa je prišel tudi neuporaben kao EU adapter (nekaj takega).
trnvpeti ::
doogee x5 za $59
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_...
x5 pro je pa se mal nadgrajen, in je okoli 79$
http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_...
x5 pro je pa se mal nadgrajen, in je okoli 79$
Bom kar plačal tisti 0.89€ in upal, da bodo carino plačali kitajci...
Q: Do we need to pay extra VAT or duty for EU direct parcels ?
A: We will separate your parcels and arrange the delivery. In normal you will not be afraid to bear the European import duty. If you are worried, we suggest you pay Import Tax & VAT Insurance when you do the checkout. Then we will pay the duty when the parcel is held by local customs.
If you have bought the Import Tax & VAT Insurance, and in the event that you are charged any tax & VAT when the package is delivered, please sign for the package and pay the taxes. Then please submit a ticket and provide us the the tax document, invoice or receipt.
Please note that the tax insurance service is only for the orders from European countries.The tax reimbursement claim must be made within 60 days from the date of shipment. The max compensation amount is up to $40 for per order.
Zgodovina sprememb…
Magic1 ::
50+10ddv+7 carinjenje=cca 67€ da ne boš presenečen na koncu.
So pa budget kitajci pod 100€ ponavadi klump. Mogoče samo kakšni zelo stari preverjeni modeli.
So pa budget kitajci pod 100€ ponavadi klump. Mogoče samo kakšni zelo stari preverjeni modeli.
Magic
Jaz upam, da mi bodo kitajci to povrnili (ker sem dokupil zavarovanje). Bom videl in poročam.
Vem pa da za 50EUR telefon ne more bit neki. Ne kupujem pa zase (mam samsung note 3) ampak za nekoga drugega tko da bomo vidl. Njegove zahteve so razmeroma nizke - pogovor, sms, mms, gps.
Vem pa da za 50EUR telefon ne more bit neki. Ne kupujem pa zase (mam samsung note 3) ampak za nekoga drugega tko da bomo vidl. Njegove zahteve so razmeroma nizke - pogovor, sms, mms, gps.
Zgodovina sprememb…
scobidoo ::
Meni je pa nekaj zanimivo, na tem forumu lahko pišete vse tuje linke pa ni nobeden odstranjen, ko pa napišeš za slovensko firmo, pa takoj bam, reklamo delaš itd..., a za te ostale jo pa ne.
To smo slovenci, svojega pokopaj tujemu daj.
Sedaj bom jaz naredil reklamo , na tem linku www.podncena-trgovina.si, dobite z slovensko garancijo in servisom, preizkušene telefone, ki delajo in na katerih ni problemov.
Lep pozdrav!
Sedaj bom jaz naredil reklamo , na tem linku www.podncena-trgovina.si, dobite z slovensko garancijo in servisom, preizkušene telefone, ki delajo in na katerih ni problemov.
Lep pozdrav!
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: MaterVola ()
Spock83 ::
Meni je pa nekaj zanimivo, na tem forumu lahko pišete vse tuje linke pa ni nobeden odstranjen, ko pa napišeš za slovensko firmo, pa takoj bam, reklamo delaš itd..., a za te ostale jo pa ne.
Lep pozdrav!
Hvala za info dosti zanimivo. Web zgleda bolj kot scum in manj profesionalen od kitajcev. Je za probat :)
Ni nič od tega, vem ker sem lastnik tega in se trudimo, ok spletna stran ni top, je pa najlažje razumljiva.
Se pa trudimo in se bomo še naprej, da ponujamo najcenejše cene za tehniko(kolikor je to mogoče).
Seveda nekaj naše minimalne marže je pa tudi vmes, saj moramo živet.
Lep pozdrav!
Se pa trudimo in se bomo še naprej, da ponujamo najcenejše cene za tehniko(kolikor je to mogoče).
Lep pozdrav!
Spock83 ::
Ni nič od tega, vem ker sem lastnik tega in se trudimo, ok spletna stran ni top, je pa najlažje razumljiva.
Lep pozdrav!
Normalno. Saj je tko prav.
Kaj priporočaš okoli 150EUR? Rabim za kolegico.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Spock83 ()
Cheetah ::
Lep pozdrav!
vem da je nesramno kupovati od tujih firm, ampak jaz še vedno ne bom plačal 100 eur več
Lep pozdrav!
Normalno. Saj je tko prav.
Kaj priporočaš okoli 150EUR? Rabim za kolegico.
Odvisno od veličine ekrana, kot sem napisal, vsi telefoni delajo, do sedaj smo prodali že preko 100 telefonov, pa tudi eden se ni vrnil na servis.
Najbolje da si sama pogleda.
Drugače priporočam KINGZONE, ker smo tudi uradni zastopniki.
Za vse ostale firme imamo pa pogodbe z kitajskimi distributerji.
Lep pozdrav!
vem da je nesramno kupovati od tujih firm, ampak jaz še vedno ne bom plačal 100 eur več
Samo povem da ne plačaš 100 eur več, ker vedno je tu še davek, carina(stroški), ter naših 40 eur(odkrito).
Delamo pa tudi na tem, da postanemo za vsa podjetja zastopniki.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: scobidoo ()
woman ::
^^ASUS Pegasus X002 5,0 stane pri vas 228,72 €, pri merimobiles pa z vsemi stroški (poslano prek Francije) in rootom okoli 150 $, kar je približno 132 €. Pa gre za nizkocenovni telefon.
iKst ::
Kaj iz tukaj je best buy? http://eud.dx.com/category/android-phon...
Lenovo K3 note sem imel, žal pokvarjen, sem ga poslal nazaj. Mi je bil všeč, ampak, če se da, bi probal še kaj drugega. Je pa zelo dobrodošlo, da ima telefon fizičen home button. Cena pod 227EUR (toliko je ballance na paypalu :))
Lenovo K3 note sem imel, žal pokvarjen, sem ga poslal nazaj. Mi je bil všeč, ampak, če se da, bi probal še kaj drugega. Je pa zelo dobrodošlo, da ima telefon fizičen home button. Cena pod 227EUR (toliko je ballance na paypalu :))
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: iKst ()
zrataj4201 ::
^^ASUS Pegasus X002 5,0 stane pri vas 228,72 €, pri merimobiles pa z vsemi stroški (poslano prek Francije) in rootom okoli 150 $, kar je približno 132 €. Pa gre za nizkocenovni telefon.
Saj je lepo napisal, da si urejajo zastopstva tudi za ostale telefone.Ko bo urejeno, pa potem primerjaj. Tako naj bi bilo fer primerjanje.
Kdor pa kupuje pri kitajcih in je zadovoljen, pa bo ostalo tudi vnaprej tako. Nekateri pa bi želeli kitajski telefon, pa si preprosto ne upajo kupovati od kitajcev.
Samo povem da ne plačaš 100 eur več, ker vedno je tu še davek, carina(stroški), ter naših 40 eur(odkrito).
1. Stran je podn. Kdo vam je delal? En 10 letni froc? Al pa mogoče je potovala skozi čas? Da ne omenjamo 'slovenštine'.
2. DG310 za slabih 150€??? Ne se hecat... Vsaj ne v tej temi. Za ta denar dobiš komot Y100 Pro. Pa ostane za pico in en 6pack.
Na kratko - poceni-trgovina si ne zasluži naziva "poceni". Sploh.
Glede zastopstev pa tole: Saj jih imajo nemci pa italijani pa še kdo. In? Kaj pol? Napačna tema za na to karto igrat. Prevzaprav napačen forum (kle nas pač ne gane prav dosti da ima nekdo neko zastopstvo v Sloveniji... ker se lepo zavedamo da je EU dokaj prost in enoten trg.).
To pa tudi pove čisto vse:
IZDELKI NISO NA ZALOGI,
DOBAVA JE OD 10-14 DNI
Posredniki pač. Tko kot jih je bolha polna. Zato pa so cene take kot so.
Zastopniki za kingzone eh? A res:
N3 LTE na poceni-trgovina: slabih 219€
N3 LTE na efox: ~125€ (z vsemi dajatvami in ostalimi prispevki - ako ga carinska pošta spusti skozi pride pa za 96€)
NE SE HECAT! In pol se tip čudi da se mu linke briše? Zlo slab vic je bil tole dragi moji. Bom jaz kar rekla da je ta trgovina čisto klasičen slovenski nateg!
Na hitro.
Malo manj na hitro, Snappy 810, 2GB/16GB, 5.5"FHD, 13MP/5MP... Infocus IMHO, super dil. Review grem pa zdej iskat...
Pardon, Snappy 801.
Zgodovina sprememb…
Cheetah ::
Kot sem sam rekel so cene na tisti slo. spletni strani kar dosti dražje ampak še vedno bolj splača kupit tam kaj, kot pa kak iPhone, ali Samsung... in za tiste ki nimajo pojma o kitajskih telefonih, nimajo izkušenj in se jim ne da ukvarjati z carino in poštnino naj tam kupujejo zarad mene :)
Sej ni problem... ampak no spremeni dejstva da so nateguni. In to veliki.
Mimogrede... so zastopniki za Kingzone, in jih nimajo na zalogi. Žalostno.
Grem stavit da ko kaj pošlješ na servis hitro ratajo problemi. Osebno raje kupim direkt s kitajske 2 aparata (za ceno enega na tej strani).
*edit* "Izdelek bo dostavljen v roku 2 dni od prejema izdelka iz kitajske(10-14dni)."
Grem stavit da ko kaj pošlješ na servis hitro ratajo problemi. Osebno raje kupim direkt s kitajske 2 aparata (za ceno enega na tej strani).
*edit* "Izdelek bo dostavljen v roku 2 dni od prejema izdelka iz kitajske(10-14dni)."
Zgodovina sprememb…
Jao. STRAN OD TEGA. Plačila grejo prek bančnih nakazil...
Še ena cvetka... o tej "poceni" trgovini:
Lenovo A606: Extreme Digital ga ima za 109EUR. A si kdo upa ugibat kolk pocen je pri teh naših nategunih? (Hint: 169EUR)
Extreme digital ga ima na zalogi... tule ga je pa treba čakat da ga kekci še s kitajske uvozijo.
Lenovo A606: Extreme Digital ga ima za 109EUR. A si kdo upa ugibat kolk pocen je pri teh naših nategunih? (Hint: 169EUR)
Extreme digital ga ima na zalogi... tule ga je pa treba čakat da ga kekci še s kitajske uvozijo.
Zgodovina sprememb…
Na hitro.
Malo manj na hitro, Snappy 810, 2GB/16GB, 5.5"FHD, 13MP/5MP... Infocus IMHO, super dil. Review grem pa zdej iskat...
Pardon, Snappy 801.
Tnx, ampak kupil bi na deal extreme, tega modela nisem našel. Pa tudi sicer. Android 4.4? A je upgradable? Pa baterija tudi izgleda švoh.
Snappy-ja ima. Gre na loli 5.1 . Baterija je čist dovolj za en dan običajne uporabe (tko kot večina telefonov, pustimo stat une s 4000+ baterijami).
Zakaj pa dx?
Zakaj pa dx?
PS. Infocus ponuja 5.0.2 upgrade OTA. 5.1 je custom če hočeš eksperimentirat.
Kot jaz vidim je podjetje iz kitajske in tudi pošilja od tam, torej je še vedno davek in ostali stroški, s tem da nimate nobene garancije da vam ga bodo tudi servisirali če se kaj zgodi.
hojnikb ::
>s tem da nimate nobene garancije da vam ga bodo tudi servisirali če se kaj zgodi.
A vi ga pa boste ?
Btw, ko ste že slovenska trgovina... Imajo telefoni tudi slovenski android, navodila in podporo za omrežja (namely 900Mhz) ?
Also, btw kaj se je zgodilo z prejšno trgovino ?
A vi ga pa boste ?
Btw, ko ste že slovenska trgovina... Imajo telefoni tudi slovenski android, navodila in podporo za omrežja (namely 900Mhz) ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
1. Stran je podn. Kdo vam je delal? En 10 letni froc? Al pa mogoče je potovala skozi čas? Da ne omenjamo 'slovenštine'.
2. DG310 za slabih 150€??? Ne se hecat... Vsaj ne v tej temi. Za ta denar dobiš komot Y100 Pro. Pa ostane za pico in en 6pack.
Na kratko - poceni-trgovina si ne zasluži naziva "poceni". Sploh.
Glede zastopstev pa tole: Saj jih imajo nemci pa italijani pa še kdo. In? Kaj pol? Napačna tema za na to karto igrat. Prevzaprav napačen forum (kle nas pač ne gane prav dosti da ima nekdo neko zastopstvo v Sloveniji... ker se lepo zavedamo da je EU dokaj prost in enoten trg.).
To pa tudi pove čisto vse:
IZDELKI NISO NA ZALOGI,
DOBAVA JE OD 10-14 DNI
Posredniki pač. Tko kot jih je bolha polna. Zato pa so cene take kot so.
Zastopniki za kingzone eh? A res:
N3 LTE na poceni-trgovina: slabih 219€
N3 LTE na efox: ~125€ (z vsemi dajatvami in ostalimi prispevki - ako ga carinska pošta spusti skozi pride pa za 96€)
NE SE HECAT! In pol se tip čudi da se mu linke briše? Zlo slab vic je bil tole dragi moji. Bom jaz kar rekla da je ta trgovina čisto klasičen slovenski nateg!
Na hitro.
Pardon, Snappy 801.
No da odgovorim, lahko vam posredujem pogodbo od podjetja KINGZONE, kot drugo glede spletne strani ni narejena profi, ker jo ne potrebujemo, važno je da se izdelek z lahkoto najde, kot tretje pa mi ponujamo slovensko garancjo, kar jo pri ''kvazi'' bolha prodajalcih ne dobite, zato nas ne primerjate z njimi, kot sem napisal ljudje tudi moramo živeti, NISMO PA NOBEN SLOVENSKI NATEG, ker se zelo trudimo za naše stranke, hvala pa za opozorilo glede njih, smo jih že opozorili.
>kot tretje pa mi ponujamo slovensko garancjo,
Aja ? Nekak ne dajete največjega zaupanja v to, glede na to da je ena trgovina že izpuhtela... (da spomnemo www.trgovina.obrtnik.info)
Aja ? Nekak ne dajete največjega zaupanja v to, glede na to da je ena trgovina že izpuhtela... (da spomnemo www.trgovina.obrtnik.info)
#brezpodpisa
>s tem da nimate nobene garancije da vam ga bodo tudi servisirali če se kaj zgodi.
A vi ga pa boste ?
Glede servisa: ja mi jih servisiramo, glede omrežja pa imate pri vsakem telefonu napisano katero omrežje podpira in katero ne, ter katere frekvence.
Ali je android v slovenskem jeziku ni naša domenca vendar se trudimo, da zahtevamo da ima vsak android tudi slovenski jezik.
> kot drugo glede spletne strani ni narejena profi, ker jo ne potrebujemo, važno je da se izdelek z lahkoto najde,
Tale stran zgleda še slabše kot strani scam sajtov. Če ste resna firma, boste dal tudi tistih nekaj soldov za enga poštenga web designerja.
Tale stran zgleda še slabše kot strani scam sajtov. Če ste resna firma, boste dal tudi tistih nekaj soldov za enga poštenga web designerja.
#brezpodpisa
Sej ni problem... ampak no spremeni dejstva da so nateguni. In to veliki.
Vi očitno imate veliko nekih težav z slovenskimi podjetji, pri nas je pač tako da ko stranka nakaže denar, ga mi nakažemo gor, ker garancija začne veljati od dneva ko ga nam pošljejo zato jih nimamo na zalogi, pri KINGZONE telefonih bodo pa kmalu na zalogi, glede nakazil je pa tako, da danes moraš vse preko računov delat, tako pač zahtevajo pri nas.
Še ena cvetka... o tej "poceni" trgovini:
Običajno je prej kot 10 dni, vendar zaradi varnosti smo raje napisali 10-14 dn, pa še to pri nas noben ni imel problemov z servisom ali čem drugim.
Zgodovina sprememb…
Kaj je narobe s kitajsko garancijo? Tak customer service v Sloveniji vidiš le redko.
https://slo-tech.com/forum/t576444/p493...
Pithlit, tole zgoraj je tudi razlog, da bom kupil pri DX. Vem, da ne bodo komplicirali, če bo treba telefon pošiljati nazaj.
Tudi s tem ni treba komplicirati. Za par € mesečno najameš spodobno, sodobno trgovino.
https://slo-tech.com/forum/t576444/p493...
Pithlit, tole zgoraj je tudi razlog, da bom kupil pri DX. Vem, da ne bodo komplicirali, če bo treba telefon pošiljati nazaj.
Tudi s tem ni treba komplicirati. Za par € mesečno najameš spodobno, sodobno trgovino.
>kot tretje pa mi ponujamo slovensko garancjo,
Ni izpuhtela, samo domena se je spremenila, vse je isto, če bi pogledali v splošnih pogojih bi videli, da smo isti, ljudje ste res zanimivi, ena zadeva se spremeni in je že vse narobe.
A bejž. Trgovina zgleda scammerska, domena se spreminja, ti se pa čudiš, da ti kupci ne zaupajo :) Ne vem, kdo je tukaj zanimiv :)
Stvar bi bla zanimiva, če bi mel robo na lagru (kot se za uvoznika spodobi), robo primerno našemu trgu (frekvence, slovenščina itd...) in seveda fer cene (ne +100e napram večjim china trgovinam).
#brezpodpisa
Stvar bi bla zanimiva, če bi mel robo na lagru (kot se za uvoznika spodobi), robo primerno našemu trgu (frekvence, slovenščina itd...) in seveda fer cene (ne +100e napram večjim china trgovinam).
Saj nobenega ne slim v nakup, samo pravim prodali smo jih že kar nekaj pa so stranke zelo zadovoljne, pač kupujte pri njih, pa je, saj se ne sekiram, pač tako je.
A bejž. Trgovina zgleda scammerska, domena se spreminja, ti se pa čudiš, da ti kupci ne zaupajo :) Ne vem, kdo je tukaj zanimiv :)
Prosim če obrazložiš v čem uzgleda scammersko, a zato k ni narejena v oh in sploh programu , v čem je problem. Vse zakone spoštujemo, vse imamo po našem zakonu(dali smo pregledati našo stran na inšpekcijo), da so ja vse stvari po zakonu in kaj je tu scam, jaz ga ne vidim, narejena je tako, da stranke najhitreje pride do aparata, ne pa da moraš na eni strani biti 10 min da sploh kaj najdeš.
Kot so danes spet narejen strani.
Zgodovina sprememb…
Saj niso +100, naših je 40 eur, pri vsakem mobilnem telefonu in nič več, če si pa to ne zalužimo, glede na vso birokracijo, pa ne mislim samo na carino ina dvaekk, še ostale stvari(plače itd...)
Saj niso +100, naših je 40 eur, pri vsakem mobilnem telefonu in nič več, če si pa to ne zalužimo, glede na vso birokracijo, pa ne mislim samo na carino ina davek, še ostale stvari(plače itd...)
Pa še to če se ukvarjaš z uvozom, kmalu ugotoviš da se ne splača imeti na zalogi, zakaj na mimovrste ko naročiš pa piše tudi do enega tedna, se noben ne buni, zato ker delajo isto kot mi, samo pač oni so znani mi ne, pa še bomo.
V tej Sloveniji se moraš truditi ko nor in marsikaj ''požreti''
Zgodovina sprememb…
40€ si lahko prvoši bigbang/harveynorman, ki so velike trgovine z prepoznavnostjo...
#brezpodpisa